Git başka yerde dene kardeşim biz burda Rampage hakkında konuşuyoruz. @temmuzz Bu mail yanıtı ile (plugloadsloutions’tan gelen yanıt) 80 plus sertifikası alabilmek için PSU’nun bileşenlerinin kaliteli olması gerektiğini kanıtlarıyla önüne sunayım. Ve Rampage markası 80 plus sertifikası alabiliyorsa...
Ve gördüğünüz gibi arkadaşlar artık Rampage markası alınmaz, bileşenleri dandik diye bir düşünce olmamalı ortada.
Kanıtladım ekran görüntüsü var plugloadsolutions’dan gelen bir yanıt. Ekran kartı ihtiyacı olan bir arkadaşım var maddi durumu kötü durumda vereceğiniz para iyi bir yere gidicek.
Arkadaşlar sosyal’de bayağı dolaştım herkes Rampage marka PSU’ların ısrarla kalitesiz ve sertifikalarının sahte olduğunu yazmış.
Plugloadsolutions sitesindeki 80 Watt Power supplies seçeneğine tıkladıktan sonra, açılan sayfada 230V EU Internal yazan sekmeyi açın orada CTRL+G ye basıp Segment bilgisayar’ı bulun. Girdikten sonra hangi modellerin 80 Plus sertifikası aldığını görebilirsiniz. Artık Rampage marka PSU alınır mı sorusuna kesin bir şekilde evet alınır olarak görüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
İsterse 80+ Gold enerji verimliliği olsun yine de almam ve aldırmam. İstediği kadar enerji verimliliği olsun voltaj dalgalanmalarında duman çıkartan, sistemi yakan ultra dandik markalardan uzak durun.
Arkadaşlar sosyal’de bayağı dolaştım herkes Rampage marka PSU’ların ısrarla kalitesiz ve sertifikalarının sahte olduğunu yazmış.
Plugloadsolutions sitesindeki 80 Watt Power supplies seçeneyine tıkladıktan sonra, açılan sayfada 230V eu ınternal yazan sekmeyi açın orada CTRL+g ye basıp segment bilgisayar’ı bulun. Girdikten sonra hangi modellerin 80 Plus sertifikası aldığını görebilirsiniz. Artık Rampage marka PSU alınır mı sorusuna kesin bir şekilde evet alınır olarak görüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.