Rampage KB-R8 kullandim, klavyeye temizlik yaparken R tusunu cikartmamla birlikte "switchiyle" birlikte gelmesi bir oldu. Hicbir sekilde zorlama/yamultma soz konusu degildir. Yillarca klavye kullanip bir kere bile boyle bir olay yasamadim. 2 yildir AliExpress'ten aldigim 140TL'lik Metoo Zero x51 klavyeyi kullaniyorum, Rampage klavye alip 1 yil bile kullanamadan switch sorunlari yasayanlardan cok kullandim bu klavyeyi. Her ay icini acip PCB'sine kadar temizlerim klavyemi.Corsair marka alınmaz demedim. Demek istediğim Corsair “markası” bile sorun çıkarabilirken Rampage “etiketli” ürünler cebinizde para kalmamasına sebep olmuş gibi davranmanı saçma. Burada Rampage almayın diyipte Rampage kullanmış adam yok.
Burada konu PSU. Siz buzdolaplarından girip klavyeden çıktınız anladığımı pek söyleyemem.Rampage KB-R8 kullandim, klavyeye temizlik yaparken R tusunu cikartmamla birlikte "switchiyle" birlikte gelmesi bir oldu. Hicbir sekilde zorlama/yamultma soz konusu degildir. Yillarca klavye kullanip bir kere bile boyle bir olay yasamadim. 2 yildir AliExpress'ten aldigim 140TL'lik Metoo Zero x51 klavyeyi kullaniyorum, Rampage klavye alip 1 yil bile kullanamadan switch sorunlari yasayanlardan cok kullandim bu klavyeyi. Her ay icini acip PCB'sine kadar temizlerim klavyemi.
Razer Blackwidow kullanmıştım sebepsiz yere bozulmuştu.Rampage KB-R8 kullandim, klavyeye temizlik yaparken R tusunu cikartmamla birlikte "switchiyle" birlikte gelmesi bir oldu. Hicbir sekilde zorlama/yamultma soz konusu degildir. Yillarca klavye kullanip bir kere bile boyle bir olay yasamadim. 2 yildir AliExpress'ten aldigim 140TL'lik Metoo Zero x51 klavyeyi kullaniyorum, Rampage klavye alip 1 yil bile kullanamadan switch sorunlari yasayanlardan cok kullandim bu klavyeyi. Her ay icini acip PCB'sine kadar temizlerim klavyemi.
Benim söylemek istediğim. Sosyal’de hiç bir şekilde Rampage PSU alınmaz gibi bir algı var. Bu algı yanlış. Eğer bütçeniz düşükse alınır.Kalitesini ispatlamış markalarla karşılaştırma yapmanıza gerek yok. Alan arkadaşlar bütçesi yetmediği için alıyorlar. Aynı fiyat bandında kaliteli marka varsa zaten kimse almasın. Ben de 2014 yılında 150TL'ye aldığım Razer mouseyi ilk günkü kalitesiyle kullanmaktayım. O zaman 30 TL'ye Rampage mouse alsaydım tabi ki şimdiye 3 kere değiştirmiştim.
Anlatmaya calistigim sey yerli uretimin her zaman F/P olmayacagiydi. Klavye konusunu ise "Rampage mali kullanmadiniz" demeniz uzerine actim. PSU konusunda zaten F/P olmadigi da cok acik. Aerocool firmasinin 80+ olmadigi PSU bile 12V kanalindan 456W veriyor. Rampage 80+ sertifikali PSU'su ise 432w.Burada konu PSU. Siz buzdolaplarından girip klavyeden çıktınız anladığımı pek söyleyemem.
Anlatmaya calistigim sey yerli uretimin her zaman F/P olmayacagiydi. Klavye konusunu ise "Rampage Mali kullanmadiniz" demeniz uzerine actim. PSU konusunda zaten F/P olmadigi da cok acik. Aerocool firmasinin 80+ olmadigi PSU bile 12V kanalindan 456W veriyor. Rampage 80+ sertifikali PSU'su ise 432W.
Rampage RMP-500-80P 500W 80+ 12 CM Fanlı Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Rampage RMP-500-80P 500W 80+ 12 CM Fanlı Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Sponsorlu sitelerde oluyor o genellikle. Hazir sistelerde o kadar ucuza satilmasinin sebebi zaten elinde kalan urunleri kasalara koyup bir an once cikartmak diye dusunuyorum.Öyle sanıyorum ki tek satış fiyatları aynı olsa da hazır sistemde kullanacaksa ilgili firma Rampage marka ürünleri yabancı markalara göre çok daha ucuza alabiliyor. Bir haftadır bütçe araştırması yapıyorum ve Rampage kullanan hazır sistemler hep daha ucuz. Rampage marka kasayı aynı liste fiyatlı X firmayla değiştirmene de izin vermiyor.