Rampage PSU cok mu kötü?

Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce bi sistem aldım ve sistemde rampage rampart rgb mesh kasa var. Rampage 600 watt 80 plus bronz sertifikalı psu var rampage psular hakkında o kadar kötü yorumlar okudum ki kasayı kullanmaya korkar oldum. Sizce ne yapmalıyım? İleride 8 GB RAM takacaktım, önce PSUBmu değiştireyim? Eğer PSU giderse diğer bileşenlere de zarar verir mi? Yorumlarınızı bekliyorum.

Her yerde "Bomba" deniyor, ayrıca sorun yaşayan çok fazla kişi var. Kaliteli bir marka değil, sistemi emanet etmeye değmez, sisteme bişey olmasını geçtim güç kaynağı bu. Yangın dahi çıkartabilir.

Mesh olduğu için ısınma sorunu yaşadığını düşünmüyorum ama yaşıyorsan kasayı da değiştir. Isınma sorunu yaşamıyorsan RAM'den önce PSU'ya öncelik ver. Çok yüksek olmasa da diğer bileşenlere zarar verme ihtimali var. Risk alma.

Güç kaynağı olarak sıkıntı bir marka kendisi. Genellikle yandı patladı benzeri konular açıldığı için artık kötü bir güç kaynağı olarak geçiyor. Bence de kötü. Yeni bir güç kaynağı almanızı tavsiye ederim. Güç kaynağını 200-275 arası satabilirsiniz. Üstüne 100 TL koyup. High Power 500W 80 Plus Bronze eco güç kaynağını öneririm.

Aynı konuyu bende açtım en yakın zamanda değiştireceğim. Şuan bir sıkıntı yok ama sistem emanet edilmez.

Biraz abartı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…