Rampage PSU cok mu kötü?

Ben en iyisi alıyorsunuz.

Peki önerdiğiniz bir PSU var mı? Bunu da satmak istiyorum kaça satabilirim, fazla zarara girmek istemiyorum 600 Watt olsa güzel olur, çünkü ileride ekran kartımı 2060'a yükseltmek istiyorum ona uygun olursa sevinirim şu an 1650 kullanıyorum.
Aklımda bu var nasıldır?

250-300 TL arası güç kaynağınızı satabilirsiniz.Ben size o bütçe de bunu öneririm.Bronze olması benim dikkatimi çekiyor.

Alırken, sisteme PSU' yu monte ederken ve çalıştırırken bir anda şöyle olacak:

Bu da güzele benziyor, fakat ben daha önce hiç PSU takmadım kasaya bu işi kendim yapabilir miyim? Yoksa bir bilenden yardım almalı mıyım?

Alırken, sisteme PSU'yu monte ederken ve çalıştırırken bir anda şöyle olacak:

Eki Görüntüle 628259

Yaw bu espriyi her yerde görüyorum hem endişe duyup hem de gülüyorum

Hazır sistem aldığım için kasanın içinde geldi ama yakın zamanda değiştirmeye çalışıcam.
Bu da güzele benziyor, fakat ben daha önce hiç PSU takmadım kasaya bu işi kendim yapabilir miyim? Yoksa bir bilenden yardım alınır mı?

Arkadaşlar bu PSU'yu alacağım fakat kasama uyacak mı bir de ben hiç PSU montajı yapmadım bir denemeli miyim bilgisarcıya falan mı getirmeliyim yoksa kasa bu.
.
.
Alacağım PSU.

Son düzenleme:
Aldığın psu bu ona göre alın

Dosya Ekleri

• istockphoto-1363504307-1024x1024.jpg
    117,4 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…