Be Quiet! BN287 SYSTEM POWER 9 500W 80+ Bronz Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
urun.n11.com
.
Bu yıl sonu büyük ihtimal bu güç kaynağını alacağım. Hem daha stabil voltaj oranları. Hem de dünyanın en kaliteli güç kaynağı üreticilerinden. Bir sürü akım koruması da cabası.
Peki önerdiğiniz bir PSU var mı? Bunu da satmak istiyorum kaça satabilirim, fazla zarara girmek istemiyorum 600 Watt olsa güzel olur, çünkü ileride ekran kartımı 2060'a yükseltmek istiyorum ona uygun olursa sevinirim şu an 1650 kullanıyorum.
Aklımda bu var nasıldır?
Peki önerdiğiniz bir PSU var mı? Bunu da satmak istiyorum kaça satabilirim, fazla zarara girmek istemiyorum 600 Watt olsa güzel olur, çünkü ileride ekran kartımı 2060'a yükseltmek istiyorum ona uygun olursa sevinirim şu an 1650 kullanıyorum.
Aklımda bu var nasıldır?
High Power Eco 600W 85+ Bronze 46A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran kartları...
High Power Eco 600W 85+ Bronze 46A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran kartları...
Çok kötü diyebiliriz. Asıl etmen: Neden Rampage? 5000 TL harcanmış sisteme 420 TL verip bilinen bir markanın güç kaynağını koymak yerine 320 TL ödeme yaparak Rampage marka güç kaynağı yerleştiriyorsunuz. Bu kadar ucuz bir hareket için değer mi? Değmez. İşlemci, anakart, ekran kartı seçerken nasıl hassas davranıyorsak tüm sistemden elektrik geçirecek ürünü seçerken de hassas olunmalı. Bu da algı gibi bir şey aslında. Sistem toplama sihirbazları ya da videoları gibi içeriklerde en sona kasa ve güç kaynağı ikilisi bırakılır. Doğal olarak; çok da önemli değilmiş! Gibi bir ruh hali yerleşti.
Arkadaşlar bu PSU'yu alacağım fakat kasama uyacak mı bir de ben hiç PSU montajı yapmadım bir denemeli miyim bilgisarcıya falan mı getirmeliyim yoksa kasa bu.
RAMPAGE RAMPART RGB MESH 600W 80 PLUS BRONZE 4x120mm RGB FANLI USB 3.0 KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da