Olmak C4. Sen kullanmamak . Aerocool önerilen forumda Rampage PSU önerilmiyor. Sanki sanarsın Hadron PSU. Kullan kardeşim gönül rahatlığıyla. Seneye elinde para olursa, Corsar, FSP gibi markalara yönelebilirsin.
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
İşin esprisi gereği diyorum. Yoksa C4 değil. Sadece kalitesiz, fiyatını hak etmeyen ve sonradan başınızı ağrıtması muhtemel PSU'lar. FSP Hydro K 500 varken niye RMP500 alayım mesela?
Kaliteli bir PSU %1 ihtimalle bozuluyorsa bunlar %3 gibi daha yüksek bir ihtimalle bozulabiliyor. Tabii ki alıyorken kalitelisini almak mantıklı ama bu markaları alınca da sistem ilk haftadan havaya falan uçmaz merak etmeyin
Markadan dolayı önyargınız var. Aynı parçaları Aerocool’un bazı modellerinde kullanıyorlar ve bu marka forumda öneriliyor. Halbuki Rampage ile herhangi bir farkı yok.
Hocam abimin eski bilgisayarına benden habersiz Rampage PSU almıştı. Değiştir dememe rağmen beni takmadı. 5. ayında ise bir elektrik kesintisiyle RX 5500 XT'li sistemi çöp oldu. Evet 1-2 ay belki idare edebilir fakat sonrasında sıkıntı çıkması muhtemel.
Gerçekten çok abartılıyor şu PSU konuları PSU'nuz sisteminiz için gayet yeterli değiştirmenize gerek yok. Sadece PSU çok kaliteli değil o kadar ben 4 senedir isimsiz PSU kullanıyorum hiç sıkıntısı yok şu anlık.