Rampage PSU nasıldır?

341346

Hectopat
Makaleler
1
Bu sistemi aldım fakat PSU Rampage olduğu için hakkinda çok şikayet VA. R Rampage'nin, 3 ay idare edemez mi beni? Rampage PSU, sonra daha iyi PSU alacağım da.

Rampage gördüğünüz yerden koşarak uzaklaşın.
Tabiri caizse ülkemize yasal bir şekilde sokulan sayılı bombalardandır.
Şaka bir yana, kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmem.

Son düzenleme:
Kimse eder veya edemez diyemez ama hiç sağlıklı değil. Belki ertesi gün belki daha sonra da çalışır. Ama acilen değiştirin, tüm sistemi götürebilir.

Bomba gibidir.

Bomba demişsiniz arkadaşlar fena değil bu PSU verdiği çıkış değerleri gayet iyi (80+ olan model).
Çıkış değerleri iyi olabilir ama içinde kullanılan parçalar belli değil. Çin'de merdiven altı üretilip marka basılan bir PSU. Sıkıntılı bir bomba.

Bomba demişsiniz arkadaşlar fena değil bu PSU verdiği çıkış değerleri gayet iyi (80+ olan model).

Gamepower, Rampage, jamesdonkey bu firmalara hiç güvenmiyorum bir tanıdığım Gamepower'ın 144Hz monitörünü aldı daha 3.haftadan ekranda beyaz ve kalın bir çizgi çıktı.

Benim de arkadaşım Rampage PSU aldı bayağı bir araştırarak aldı hala kullanıyor bir sıkıntısı yok.

Arkadaşının sıkıntı yaşamaması milletin yaşamayacağı anlamına gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…