Rampage PSU Sorun Yaratır mı?

Vatan'dan birkaç ay önce hazır sistem aldım. İçinde Rampage PSU var ve şu ana kadar oyunlarda vs. sorun yaşamadım, gayet de sessiz. Ama belki şimdilik idare eder de daha sonra sorun çıkartır mı diye düşündüm. Sizce değiştirmeli miyim? PSU RME-500-80P, sertifikası varmış. İşlemci Ryzen 3 2200G ve ekran kartı RX 570.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk fırsatta değiştir. EVEREST'e güven olmaz. Kasım ayında bir kullanıcının EVEREST PSU'su yanmıştı, konu linkini şöyle bırakayım:

Çok sakat bir marka bu dikkat edin.

Yani ucuza mâl etmek için en dandik, en kötü malzemeleri kullanıyorlar sonra süsleyip püsleyip satıyorlar millete. Everest, Rampage, Frisby, Hadron, PowerBoost, Gametech, Gamepower, James Donkey ve benzeri abuk subuk markaları zorunda olsanız bile almayın, o PSU'nun ben şu mesajı yazarken bile yanmamasının garantisi yok.

Farklı markaların alternatif güç kaynakları elbet vardır, onlara yönelmenizi tercih ederiz. Ne zaman sorun çıkartır, hatta çıkartır mı bilemeyiz. Lakin diğer pek çok markaya kıyasla, bazı markaların güç kaynaklarının sorun çıkarma ihtimalleri daha fazla. Hazır sistemlerde ucuz bileşenler kullanılmasının nedenleri var, bunlardan ilki fiyatı düşürmek ve rakiplere göre fark yaratmak. Tabii bu bileşenlerin genellikle ömürleri de, ödediğiniz para kadar oluyor, belki daha az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…