Rampage PSU yerine öneriler

BartholomewQX

Hectopat
Herkese merhaba,

Yaklaşık 2 hafta önce aşağıda özelliklerini yazmış olduğum kasayı almış bulunmaktayım.

ASUS ROG STRIX GeForce GTX 1660 Super OC 6 GB GDDR6 192 Bit ekran kartı.
AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz 35MB önbellek 6 çekirdek AM4 7nm işlemci MPK.
**Rampage Hero tempered glass RGB 650W 80+ Bronze USB 3.0 mid Tower kasa.
ASUS B450M Dragon 4400MHz(OC) DDR4 soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX anakart.
Toshiba OCZ 480GB TR200 SATA 3.0 2.5" SSD (555MB okuma / 540 MB yazma)
2 X G.Skill 8 GB Ripjaws V kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single kit RAM.

Yalnız şöyle bir problemim mevcut. PSU bölgesinde bir cızırtı söz konusu. Özellikle oyun oynandığı zaman rahatsız edici olabiliyor bu ses. Rampage PSU kalitesiz olduğunu biliyordum fakat bu kadar rahatsız edeceğini tahmin etmedim.

Power Supply'ı değiştireceğim ve önerilerinizi rica ediyorum.

Aklımda birkaç ürün mevcut sizinle de paylaşıyorum. Ekstra tavsiyeleriniz var ise benimle paylaşırsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

FSP FSP600-60AHBC 600W 80+ PFC Aktif Power Supply Fiyatı

FSP Hydro 700 700W 80+ Bronze Atx Power Supply 13.5 Cm Fan | Trendyol

Son düzenleyen: Moderatör:
Fsp kalitelidir alabilirsiniz. Ekstra olarak bu psuyu önerebilirm.

FSP ile High Power kaliteli markalar bir şüpheniz olmasın bu arada C4 güzelmiş A'ya kurabilirsiniz.

700 W fazla olur. 600 W yeterli olacaktır. Attığınız PSU oldukça kaliteli bir PSU'dur. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

En kısa sürede değiştirin. PSU her an patlayabilir. FPS'nin PSU'ları kalitelidir. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

Hazır C4 demişken.

Dosya Ekleri

• xcrg1oe99oeu31.jpg
    217 KB · Görüntüleme: 33
Coil Whine problemi var. Patlama gibi bir sıkıntısı olmaz ama gerçekten sinir bozucudur.
Rampage Coil Whine probleminden ayrı olarak her türlü kalitesiz olduğu için FSP veya High Power alabilirsiniz.

Herkese önerileri için teşekkürler. FSP 600w sipariş edeceğim. Fazla hakim olmadığım için soruyorum; şu anki kasayla birleşik psu olduğu için yeni alacağım psu montajında problem yaşatmaz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…