Rampage Pulsar RMK GX9 klavye tuşları basmıyor

cinar_terim09

Hectopat
Daha fazla  
Rampage Pulsar RMK GX9 blue switch klavyede bazı tuşlarda basma sorunu yaşıyorum, tuşu çıkarıp üflediğimde bir süre düzeliyor sonra yine 5 basıştan 4'ünde basmamaya devam ediyor. Klavye temizliğini dışından tuşları söküp yapmıştım 2 ay önce ama içini açıp falan mı yapmam gerekir ve içi nasıl açılır? Bir fikrim de yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rampage Pulsar rmk GX9 blue switch klavyede bazı tuşlarda basma sorunu yaşıyorum, tuşu çıkarıp üflediğimde bir süre düzeliyor sonra yine 5 basıştan 4'ünde basmamaya devam ediyor. Klavye temizliğini dışından tuşları söküp yapmıştım 2 ay önce ama içini açıp falan mı yapmam gerekir ve içi nasıl açılır? Bir fikrim de yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Rampage farkı. Yapabileceğiniz bir şey yok, switch sorunlu. Hotswap olduğunu düşünmüyorum o yüzden, lehimle switchi yerinden çıkarıp, yenisini lehimde takmalısınız.

Rampage farkı. Yapabileceğiniz bir şey yok, switch sorunlu. Hotswap olduğunu düşünmüyorum o yüzden, lehimle switchi yerinden çıkarıp, yenisini lehimde takmalısınız.
hotswap miş hocam ama switchlerin kimisi çok basit çıkarken kimisi hiç çıkmıyor 2 3 tanesinin şeffaf kısmını kırdım bile çok kalitesiz switchler baya bi pislik çıktı içinden ancak hala çalışmayan tuşlar var onların da dediğim gibi switchi çıkmıyor. Klavyeyi en erken zamanda değişmeyi aklıma koydum artık bi daha da rampage'in yüzüne bakmayacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı