Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.264 Makaleler 1 Çözümler 6 Bugün 09:01 #11 Nickha dedi: Kanka ben böyle bilgisayar başında fazla yazı yazan biriyim, o yüzden switch sesi rahatlatıcı olmalı. Güzel de bir ışığı olsa fena olmaz. Bütçe maksimum 5000. Oyun da oynuyorum bu arada son 2 attığın klavye hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Ses olarak hepsi seni tatmin eder zaten, o konuda sorun yaşamazsın. Hatta beğendiklerinin seslerine aç bak YouTube veya tiktoktan. Kafan rahat olsun. Sürprizbozan: tıkla Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir. www.gaming.gen.tr Alüminyum Mekanik Klavye | Premium Klavye Furycube, alüminyum mekanik klavye arayanlar için ideal bir seçenek. VIA destekli yapısı, 8000mAh pil, Kailh switch ve Mac/Windows uyumluluğu sunar. mecmonkey.com Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr Aklıma gelen diğer modelleri de ekledim, bir göz atarsın.
Nickha dedi: Kanka ben böyle bilgisayar başında fazla yazı yazan biriyim, o yüzden switch sesi rahatlatıcı olmalı. Güzel de bir ışığı olsa fena olmaz. Bütçe maksimum 5000. Oyun da oynuyorum bu arada son 2 attığın klavye hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Ses olarak hepsi seni tatmin eder zaten, o konuda sorun yaşamazsın. Hatta beğendiklerinin seslerine aç bak YouTube veya tiktoktan. Kafan rahat olsun. Sürprizbozan: tıkla Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir. www.gaming.gen.tr Alüminyum Mekanik Klavye | Premium Klavye Furycube, alüminyum mekanik klavye arayanlar için ideal bir seçenek. VIA destekli yapısı, 8000mAh pil, Kailh switch ve Mac/Windows uyumluluğu sunar. mecmonkey.com Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr Aklıma gelen diğer modelleri de ekledim, bir göz atarsın.
nelielwashere Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 681 Makaleler 1 Çözümler 1 Bugün 09:03 #12 Rampage hiç güven veren bir marka değil.