Rampage R13 tıklama sorunu

Yer
Saratov
Mouse markası Rampage SMX R13. Mouse 3 yıldır aktif olarak kullanıyorum, galiba ömrünü tamamlıyor. DPI kendi kendine artıyor. Azaltma tuşuna basıyorum tepki yok, sol tık kendi kendine takılı kalıyor ne yapmam lazım? Temizlemeliysem nasıl temizlemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz markaların ürünlerinde karşılaşılan bir durum, zaten 3 yıl kullanmışsınız iyi dayanmış. Yeni mouse alma zamanınız gelmiş gibi duruyor. Temizleme olayını pek açıklayamam, büyük ihtimalle içini istiyorsunuz ancak çıkarılabilir mi onu bilmiyorum.

Bu tarz markaların ürünlerinde karşılaşılan bir durum, zaten 3 yıl kullanmışsınız iyi dayanmış. Yeni mouse alma zamanınız gelmiş gibi duruyor. Temizleme olayını pek açıklayamam, büyük ihtimalle içini istiyorsunuz ancak çıkarılabilir mi onu bilmiyorum.
Mouse elime tam uyuyor, tam kavrıyorum ve DPI Arttırma ve azaltma tuşu var, bu benim için büyük bir artı sebebi ise AWP oynarken DPI'ı 1200 çekip daha rahat noscope vs atabiliyorum, tekrar m4 falan geçince 1000'e indiriyorum, durduk yere tıklama ve DPI arttırma olayı canımı sıktı. Böyle bir mouse bulabilirmisin bana? 150 TL bütçe ile.

Mouse elime tam uyuyor, tam kavrıyorum ve DPI Arttırma ve azaltma tuşu var, bu benim için büyük bir artı sebebi ise AWP oynarken DPI'ı 1200 çekip daha rahat noscope vs atabiliyorum, tekrar m4 falan geçince 1000'e indiriyorum, durduk yere tıklama ve DPI arttırma olayı canımı sıktı. Böyle bir mouse bulabilirmisin bana? 150 TL bütçe ile.

Ona alıştıysan neden aynısını almıyorsun? Hala stoklarda var görünüyor üretimden kaldırılmamış bir model sanırım.

@kino O fareye o parayı verenin aklına şaşarım. Asla etmez, eli alıştı diye yine riske neden girsin? O kadar bilindik ve neredeyse hiçbir sorun yaşatmayan firmanın ürünlerini almak varken?
Bu arada R13'ün en fazla ederi 80-90 TL'dir, daha 3 ay önce 60 TL'ye satılıyordu ciddiyim.

@kino O fareye o parayı verenin aklına şaşarım. Asla etmez, eli alıştı diye yine riske neden girsin? O kadar bilindik ve neredeyse hiçbir sorun yaşatmayan firmanın ürünlerini almak varken?
Bu arada R13'ün en fazla ederi 80-90 TL'dir, daha 3 ay önce 60 TL'ye satılıyordu ciddiyim.

Katılıyorum da alışkanlık nedeniyle dedim. Bazen severek kullandığın ürün bozulunca fiyatı ne olursa olsun aynısını almak istiyorsun daha iyi alternatifleri yerine 😄

Zamanında 60 TL'ye almıştım, Vatanda 80 TL'ye düşmüştü, alma fırsatım olmadı, kesinlikle indirime girerse alacağım sebebi ise alışmış olmam, DPI arttırma ve azaltma tuşu çok işime yarıyor.
Ona alıştıysan neden aynısını almıyorsun? Hala stoklarda var görünüyor üretimden kaldırılmamış bir model sanırım.

160 TL'ye alamam maalesef, çünkü 80 TL'ye indiğini gördüm, zaten mouse'un ederi 60 TL. Acaba garantiye yollasam 30 TL'ye yaparlar mı ?

Garantiye gönderseniz dahi 30 TL'ye yaparız demezler, fuzuli masraf çıkarmış olursunuz. Onun yerine attığım fareyi Mediamarkt'ın mağazasında test edin, zaten aynı gün iade edersiniz beğenmez iseniz.

Mouse markası Rampage smx r13. mouse 3 yıldır aktif olarak kullanıyorum, galiba ömrünü tamamlıyor. DPI kendi kendine artıyor. Azaltma tuşuna basıyorum tepki yok, sol tık kendi kendine takılı kalıyor ne yapmam lazım? Temizlemeliysem nasıl temizlemeliyim?

Fare içini aç. Demir bir şey eklemişler o demir yapişan yerde cıktıgında farenin anakartına temas ettigi için kasma ve donma sorunu oluyor. Ben de aynı sorunu yaşadim, o demiri cıkartım şu an farede hiçbir sorun kalmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı