NoCubeTV Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Kasım 2022 #1 Rampage R36 drop 7.1 aldım ama Discord da veya başka bir yerde sesi almıyor veya çok uzaktan alıyor sanki odanın öteki ucundan konuşuyormuşum gibi.
Rampage R36 drop 7.1 aldım ama Discord da veya başka bir yerde sesi almıyor veya çok uzaktan alıyor sanki odanın öteki ucundan konuşuyormuşum gibi.
Barış ÖZER Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 1.937 Makaleler 6 Çözümler 7 Yer Kartal/İstanbul 4 Kasım 2022 #2 Ses ayarlarında kayıt sesi kısık olabilir mi? Artı 0 Eksi
KS KS NoCubeTV Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Kasım 2022 #3 Barış ÖZER dedi: Ses ayarlarında kayıt sesi kısık olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hepsi normal-üst düzeyde fulleyince arkadaşımın sesini iletiyor ama benim sesim gene az Artı 0 Eksi
Barış ÖZER dedi: Ses ayarlarında kayıt sesi kısık olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hepsi normal-üst düzeyde fulleyince arkadaşımın sesini iletiyor ama benim sesim gene az
Barış ÖZER Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 1.937 Makaleler 6 Çözümler 7 Yer Kartal/İstanbul 4 Kasım 2022 #4 Farklı bir mikrofon taktığında aynı problemi yaşamıyorsan, kulaklığın özel bir yazılımı yoksa kulaklık mikrofonu arızalıdır. Artı 0 Eksi
Farklı bir mikrofon taktığında aynı problemi yaşamıyorsan, kulaklığın özel bir yazılımı yoksa kulaklık mikrofonu arızalıdır.
KS KS NoCubeTV Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Kasım 2022 #5 Barış ÖZER dedi: Farklı bir mikrofon taktığında aynı problemi yaşamıyorsan, kulaklığın özel bir yazılımı yoksa kulaklık mikrofonu arızalıdır. Genişletmek için tıkla... Farklı mikrofonum yok sorun orada Artı 0 Eksi
Barış ÖZER dedi: Farklı bir mikrofon taktığında aynı problemi yaşamıyorsan, kulaklığın özel bir yazılımı yoksa kulaklık mikrofonu arızalıdır. Genişletmek için tıkla... Farklı mikrofonum yok sorun orada
Barış ÖZER Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 1.937 Makaleler 6 Çözümler 7 Yer Kartal/İstanbul 4 Kasım 2022 #6 Kablolu telefon kulaklığın varsa bile mikrofon olarak kullanabilirsin. O da mı yok? Artı 0 Eksi
KS KS NoCubeTV Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Kasım 2022 #7 Var ama Onun Da Mikrofonu Bozuk Ayrıca Ben Bu Kulaklığı mikrofon + ses için aldım kullanmazsam ne işime yarayacak ki? Artı 0 Eksi
Var ama Onun Da Mikrofonu Bozuk Ayrıca Ben Bu Kulaklığı mikrofon + ses için aldım kullanmazsam ne işime yarayacak ki?
Barış ÖZER Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 1.937 Makaleler 6 Çözümler 7 Yer Kartal/İstanbul 4 Kasım 2022 #8 Bozuk olup olmadığını anladıktan sonra farklı yöntemler deneyeceksin. Senin mikrofonun yoksa gidip bir arkadaşının evinde dene kulaklığı. Belki de kulaklık bozuktur. Artı 0 Eksi
Bozuk olup olmadığını anladıktan sonra farklı yöntemler deneyeceksin. Senin mikrofonun yoksa gidip bir arkadaşının evinde dene kulaklığı. Belki de kulaklık bozuktur.
sahinsanal Decapat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #9 NoCubeTV dedi: Var ama Onun Da Mikrofonu Bozuk Ayrıca Ben Bu Kulaklığı mikrofon + ses için aldım kullanmazsam ne işime yarayacak ki? Genişletmek için tıkla... Yedek parça sipariş edebilirsin segment bilgisayardan yedek parça hattına yazarsan mail atarsan kapıda ödeme 100tl gönderiyorlar Artı 0 Eksi
NoCubeTV dedi: Var ama Onun Da Mikrofonu Bozuk Ayrıca Ben Bu Kulaklığı mikrofon + ses için aldım kullanmazsam ne işime yarayacak ki? Genişletmek için tıkla... Yedek parça sipariş edebilirsin segment bilgisayardan yedek parça hattına yazarsan mail atarsan kapıda ödeme 100tl gönderiyorlar