Rampage R36 drop için 500 TL ses kartı önerisi

AbdullahTaha

Decapat
Rampage R36 drop kullanıyorum. Beraberinde gelen ses kartı çınlama yapıyor ve garanti HyperX model 1 tane gönderdi ama o daha az da olsa oda çınlama-cızırtı yapıyor. Oyun için iyi olan, cızırtı vs yapmayacak ve mikrofonda vs sorun çıkartmayacak bir ses kartı arıyorum. Piyasayı bilmediğimden net bir bütçe veremeyeceğim ama 500TL civarlarında olursa güzel olur.

Her iki ses kartında da bu sorunu yaşadıysan sorunlu olan kulaklığın kendisi olabilir. Ses kartlarını çok basit bir telefon kulaklığı bile olsa deneyip sonucu söyler misin?

Kulaklığı bilgisayarın ya da telefonun AUX girişine takınca o sesler gelmiyor. Ses kartı ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Cızırtı çok sessiz ama uzun vadede kulakları ağrıtıyor, mikrofonu kullandığımda daha da yüksek oluyor.

Kulaklığı bilgisayarın ya da telefonun AUX girişine takınca o sesler gelmiyor. Ses kartı ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Cızırtı çok sessiz ama uzun vadede kulakları ağrıtıyor, mikrofonu kullandığımda daha da yüksek oluyor.
Sürekli 7.1 açık mı kullanıyorsun? Bundan kaynaklı da olabilir çünkü 7.1 modu her zaman kullanılabilecek değil. Buradaki amacım şu, ben herhangi bir tanesini öneririm ama önce sorunun kaynağını anlamaya çalışalım ki yeni alacağımız üründe de aynı sorunu yaşamayalım.

Sürekli 7.1 açık mı kullanıyorsun? Bundan kaynaklı da olabilir çünkü 7.1 modu her zaman kullanılabilecek değil. Buradaki amacım şu, ben herhangi bir tanesini öneririm ama önce sorunun kaynağını anlamaya çalışalım ki yeni alacağımız üründe de aynı sorunu yaşamayalım.
Sürekli açık kullanıyorum. Baya yüksek ihtimalle ses kartında sorun.

Sürekli açık kullanıyorum. Baya yüksek ihtimalle ses kartında sorun.
Cloud Alpha S kullanıyorum. FPS rekabetçi oyunlar dışında hiçbir zaman 7.1 açık kullanmam. 7.1 açınca aradaki fark bariz zaten, günlük kullanım için uygun olmuyor. Senin durumunda 7.1 kapalıyken, yani stereo moddayken sorun yoksa yeni bir tanesine para vermene gerek yok çünkü yeni alacağın bir üründe de benzer sorunu yaşarsın. Kulaklığın kendisiyle alakalı bir durum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı