Rampage R36 Drop adında bir Gaming kulaklık aldım. Ama maalesef bir sorun yaşadım ve çözümünü bulamıyorum. Sorunum, benim sesim yerine açtığım herhangi bir videonun sesini alıyorum ve karşıya iletiyor. Benim sesimi algılamıyor.
Rampage R36 drop adında bir Gaming kulaklık aldım. Ama maalesef bir sorun yaşadım ve çözümünü bulamıyorum. Sorunum, benim sesim yerine açtığım herhangi bir videonun sesini alıyorum ve karşıya iletiyor. Benim sesimi algılamıyor.
Müşteri hizmetlerini aradım ve bilgisayarıma bağlandılar ve Windows 10 güncelleştirme yardımcısı indirttiler. Ve bunu kurduktan sonra güncelleme geldi güncelledikten sonra sorunum çözüldü.
Müşteri hizmetlerini aradım ve bilgisayarıma bağlandılar ve Windows 10 güncelleştirme yardımcısı indirttiler. Ve bunu kurduktan sonra güncelleme geldi güncelledikten sonra sorunum çözüldü.
Öncelikle konuyu hortlattığım için kusura bakmayın. Bu kulaklığı almayı düşünüyorum ve her gün saatlerce Discord'da takılıyorum. Mikrofonu mükemmel gözüküyor ama sesi karşı tarafa iletmesi biraz tedirgin etti. Almalı mıyım sizce ?
Öncelikle konuyu hortlattığım için kusura bakmayın. Bu kulaklığı almayı düşünüyorum ve her gün saatlerce Discord'da takılıyorum. Mikrofonu mükemmel gözüküyor ama sesi karşı tarafa iletmesi biraz tedirgin etti. Almalı mıyım sizce?