Rampage R36 Drop Mikrofon sorunu

remziarslanbuga

Centipat
Rampage R36 Drop adında bir Gaming kulaklık aldım. Ama maalesef bir sorun yaşadım ve çözümünü bulamıyorum. Sorunum, benim sesim yerine açtığım herhangi bir videonun sesini alıyorum ve karşıya iletiyor. Benim sesimi algılamıyor.

Sorunu çözebildiniz mi? Bende de aynı hata var. Mikrofonum çalışmıyor.

Yapadığım bir şey kalmadı hala aynı sorun devam ediyor yapabilen yardım edebilir mi?

Yapadığım bir şey kalmadı hala aynı sorun devam ediyor yapabilen yardım edebilir mi?

Müşteri hizmetlerini aradım ve bilgisayarıma bağlandılar ve Windows 10 güncelleştirme yardımcısı indirttiler. Ve bunu kurduktan sonra güncelleme geldi güncelledikten sonra sorunum çözüldü.

Müşteri hizmetlerini aradım ve bilgisayarıma bağlandılar ve Windows 10 güncelleştirme yardımcısı indirttiler. Ve bunu kurduktan sonra güncelleme geldi güncelledikten sonra sorunum çözüldü.
Öncelikle konuyu hortlattığım için kusura bakmayın. Bu kulaklığı almayı düşünüyorum ve her gün saatlerce Discord'da takılıyorum. Mikrofonu mükemmel gözüküyor ama sesi karşı tarafa iletmesi biraz tedirgin etti. Almalı mıyım sizce ?

Almalısın 1 yıldır kullanıyorum tek bir sorunu bile yok ve sesi çok net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…