4 460341 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 93 31 Ocak 2023 #1 Rampage R41 reactor siyah 7.1+noise cancellation 4 ses efektli 2 mikrofonlu oyuncu kulaklığıKulaklığı aldım ve yanında CD verdiler ama benim bilgisayarda CD takma yeri yok. Nasıl kuracağım bu sürücüyü? Bugün aldım ve ne yapacağımı bilmiyorum.
Rampage R41 reactor siyah 7.1+noise cancellation 4 ses efektli 2 mikrofonlu oyuncu kulaklığıKulaklığı aldım ve yanında CD verdiler ama benim bilgisayarda CD takma yeri yok. Nasıl kuracağım bu sürücüyü? Bugün aldım ve ne yapacağımı bilmiyorum.
Mertfl1x Decapat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 99 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #2 Hocam ben bu sürücüleri buldum isterseniz indirip bir kontrol edin. Rampage R41 REACTOR Siyah 7.1+Noise Cancellation 4 Ses Efektli 2 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı - Segment Destek www.desteksegment.com Artı 0 Eksi
Hocam ben bu sürücüleri buldum isterseniz indirip bir kontrol edin. Rampage R41 REACTOR Siyah 7.1+Noise Cancellation 4 Ses Efektli 2 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı - Segment Destek www.desteksegment.com
KS KS 4 460341 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 93 31 Ocak 2023 #3 Mertfl1x dedi: Hocam ben bu sürücüleri buldum isterseniz indirip bir kontrol edin. Rampage R41 REACTOR Siyah 7.1+Noise Cancellation 4 Ses Efektli 2 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı - Segment Destek www.desteksegment.com Genişletmek için tıkla... bunda 1 kişi virüs uyarısı vermiş gösteriyor virüs totaldan bir şey olmaz deyilmi Artı 0 Eksi
Mertfl1x dedi: Hocam ben bu sürücüleri buldum isterseniz indirip bir kontrol edin. Rampage R41 REACTOR Siyah 7.1+Noise Cancellation 4 Ses Efektli 2 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı - Segment Destek www.desteksegment.com Genişletmek için tıkla... bunda 1 kişi virüs uyarısı vermiş gösteriyor virüs totaldan bir şey olmaz deyilmi
Mertfl1x Decapat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 99 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #4 460341 dedi: Bunda 1 kişi virüs uyarısı vermiş gösteriyor VirusTotal'dan bir şey olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Bir şey olacağını zannetmiyorum. İsterseniz ne olur ne olmaz indirmeyin. Size kalmış. Artı 0 Eksi
460341 dedi: Bunda 1 kişi virüs uyarısı vermiş gösteriyor VirusTotal'dan bir şey olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Bir şey olacağını zannetmiyorum. İsterseniz ne olur ne olmaz indirmeyin. Size kalmış.