Rampage R56 alınır mı?

Bütçe
3000

Berkay_00

Hectopat
Kısa süre sonra 3000TL'ye kadar oyuncu koltuğu alacağım. İnternette biraz araştırma yaptıktan sonra Rampage R56 almaya karar verdim. Önerdiğiniz başka koltuk var mı? xDrive 15'li hakkında terleme olunca deriye zarar verebilir diye duydum ama kesin bir şey bilmiyorum.

Kısa süre sonra 3000TL'ye kadar oyuncu koltuğu alacağım. İnternette biraz araştırma yaptıktan sonra Rampage R56 almaya karar verdim. Önerdiğiniz başka koltuk var mı? xDrive 15'li hakkında terleme olunca deriye zarar verebilir diye duydum ama kesin bir şey bilmiyorum.

Aldınız mı hocam?

Aldınız mı hocam?
Hocam hawk fab4 aldım yılbaşından bir kaç gün önce 2900e. Özel tasarım ile 3500ae geldi. İlk geldiğinde alt kısım yaylanırken çok aşırı derece gıcırdıyordu. Yaylanmaya gerek yok oturunca bile gıcırdamaya başlıyordu. Müşteri hizmetleri ile görüştüm ve yeni bir alt mekanizma gönderdiler. Alt mekanizmayı söktüm ama amortisörü baya zorladım çıkmadı, bir tanıdık döşemeci vardı ona çıkarttırdım çok daha büyük çekiçle biraz zorlanıp çıkardılar. Onun dışında alt mekanizma ile gelen alyanların kalitesi kötü geldi. Tek kullanımlık gibi. 1 kere kullandım yalama oldu büküldü ve çöpe attım. Şu an koltuktan memnunum başka bir problem yaşamadım. Sadece bana biraz müşteri hizmetleri zayıf geldi. Özel tasarımdan dolayı kurulu ve temizlik seti ile birlikte gelmişti. Bugün temizliğini yapacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı