WmWAr39 Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 836 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12. Nesil işlemci 500 gb crucial nvme ssd 8 gb ddr4 ram Excalibur g770. Exper 18.5 inç monitör. Piranha x7 mouse. Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #1 Rampage Radiant M1 mouse aldım. Bugün geldi ancak yazılımından makro atama yapamadım. Bilen biri anlatabilir mi?
Rampage Radiant M1 mouse aldım. Bugün geldi ancak yazılımından makro atama yapamadım. Bilen biri anlatabilir mi?
Emin.1 Decapat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 252 Çözümler 3 3 Nisan 2025 #2 Rampage RADIANT M1 Makrolu Siyah 7200 dpi RGB Aydınlatmalı Gaming Oyuncu Mouse - Segment Destek driverlarını buradan indir oradan ayarla
Rampage RADIANT M1 Makrolu Siyah 7200 dpi RGB Aydınlatmalı Gaming Oyuncu Mouse - Segment Destek driverlarını buradan indir oradan ayarla
WmWAr39 Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 836 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12. Nesil işlemci 500 gb crucial nvme ssd 8 gb ddr4 ram Excalibur g770. Exper 18.5 inç monitör. Piranha x7 mouse. Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #3 Emin.1 dedi: Rampage RADIANT M1 Makrolu Siyah 7200 dpi RGB Aydınlatmalı Gaming Oyuncu Mouse - Segment Destek driverlarını buradan indir oradan ayarla Genişletmek için tıkla... Driveri indirdim ama makro nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum
Emin.1 dedi: Rampage RADIANT M1 Makrolu Siyah 7200 dpi RGB Aydınlatmalı Gaming Oyuncu Mouse - Segment Destek driverlarını buradan indir oradan ayarla Genişletmek için tıkla... Driveri indirdim ama makro nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum
Emin.1 Decapat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 252 Çözümler 3 3 Nisan 2025 #4 WmWAr39 dedi: Driveri indirdim ama makro nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
WmWAr39 dedi: Driveri indirdim ama makro nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et