LoyalEren Hectopat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 17 7 Aralık 2020 #1 İyi günler. Mikrofonlu kulaklığımda bilgisayar sesi mikrofona gidiyor. Önceden böyle bir sorun yoktu yeni oldu. Sadece Discord'da değil ses kaydedicisinde falan da var bu sorun. Kulaklık Rampage Raging Plus. USB girişli. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2020
İyi günler. Mikrofonlu kulaklığımda bilgisayar sesi mikrofona gidiyor. Önceden böyle bir sorun yoktu yeni oldu. Sadece Discord'da değil ses kaydedicisinde falan da var bu sorun. Kulaklık Rampage Raging Plus. USB girişli.
kiremithuseyin Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 797 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #2 Realtek HD Audio Yöneticisinden akustik eko iptalini açın. Dosya Ekleri resim_2020-12-07_111333.png 39,5 KB · Görüntüleme: 44
LoyalEren Hectopat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 17 7 Aralık 2020 #3 kiremithuseyin dedi: Realtek HD Audio yöneticisinden akustik eko iptalini açın. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler fakat onu nasıl açacağım. Kulaklık USB girişli bir de.
kiremithuseyin dedi: Realtek HD Audio yöneticisinden akustik eko iptalini açın. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler fakat onu nasıl açacağım. Kulaklık USB girişli bir de.
kiremithuseyin Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 797 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #4 Sağ tıklayıp ses yöneticisi diyin. Dosya Ekleri resim_2020-12-07_111619.png 5,2 KB · Görüntüleme: 47
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #5 Sorunda yardımcı olamayacağım fakat seni bir tanıdığıma benzettim Discord kullanıyor musun?
LoyalEren Hectopat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 17 7 Aralık 2020 #6 suleymandy dedi: Sorunda yardımcı olamayacağım fakat seni bir tanıdığıma benzettim Discord kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet.
suleymandy dedi: Sorunda yardımcı olamayacağım fakat seni bir tanıdığıma benzettim Discord kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet.
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #7 LoyalEren dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Peki hiç linlord sunucusunda bulundun mu?
LoyalEren Hectopat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 17 7 Aralık 2020 #8 suleymandy dedi: Peki hiç linlord sunucusunda bulundun mu? Genişletmek için tıkla... Hayır.
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #9 LoyalEren dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... HMM tamam bir tanıdığım vardıda, profil fotoğrafı ve isminiz aynıydı bir an o sandım .
LoyalEren dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... HMM tamam bir tanıdığım vardıda, profil fotoğrafı ve isminiz aynıydı bir an o sandım .
LoyalEren Hectopat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 17 7 Aralık 2020 #10 suleymandy dedi: HMM tamam bir tanıdığım vardıda, profil fotoğrafı ve isminiz aynıydı bir an o sandım . Genişletmek için tıkla... kiremithuseyin dedi: Sağ tıklayıp ses yöneticisi deyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bende görünmüyor o internetten indirdim kurdum gine görünmüyor. kiremithuseyin dedi: Realtek HD Audio yöneticisinden akustik eko iptalini açın. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle bir ekran var mikrofonu görmüyor USB girişli olduğu için mi acaba? Son düzenleme: 7 Aralık 2020
suleymandy dedi: HMM tamam bir tanıdığım vardıda, profil fotoğrafı ve isminiz aynıydı bir an o sandım . Genişletmek için tıkla... kiremithuseyin dedi: Sağ tıklayıp ses yöneticisi deyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bende görünmüyor o internetten indirdim kurdum gine görünmüyor. kiremithuseyin dedi: Realtek HD Audio yöneticisinden akustik eko iptalini açın. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle bir ekran var mikrofonu görmüyor USB girişli olduğu için mi acaba?