Bu kasayı Vatan'dan siparişini verdim pek içime yatmadı kasa nasıldır? Bana biraz kakalanmış gibi hissediyorum kaliteli değil değiştirip Corsair almayı düşünüyorum öneriniz var mıdır?
Corsair Carbide SPEC-DELTA RGB 550W CC-9020121-EU Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Bu kasa ve PSU aldığınız kasadan kat ve kat daha iyi olacaktır.
Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Airhawk Duo Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Güç Kaynağı Konumu : Altta Fan Yuvası : 8 x 12cm veya 5 x 12cm ve 2 x...
MSI MAG Forge 100R Siyah Çelik & Temperli Cam ATX Mid Tower en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
@tyakar hocam sorun çıkarma ihtimali diğer kaliteli PSU modellerine göre çok daha yüksek. Çünkü Rampage PSU modelleri giriş seviyesi bir üründür. Belki 1 ay sonra sorun çıkarır belki 1 yıl sonra bunu kimse bilemez. Fakat bir sistem alıyorsanız güç kaynağını kaliteli bir model satın alınması taraftarıyım.