Rampage raptor KB-r 17 klavyenin tuşu basmıyor

Herkese merhaba arkadaşlar, bugün Rampage raptor KB-r 17 klavyem geldi ve bilgisayara bağladım fakat bazı tuşlar yanlış fonksiyonda çalışıyordu. Sağ altta da hangi dil klavyede olduğumu bulamadım fakat başka bilgisayara bağladığımda sorun düzeldi ama kendi bilgisayarımda kullanamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Herkese merhaba arkadaşlar, bugün Rampage raptor KB-r 17 klavyem geldi ve bilgisayara bağladım fakat bazı tuşlar yanlış fonksiyonda çalışıyordu. Sağ altta da hangi dil klavyede olduğumu bulamadım fakat başka bilgisayara bağladığımda sorun düzeldi ama kendi bilgisayarımda kullanamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Eğer ciğaza Windows kurarken Türkçe F klavyeyi seçtiysen ve ikinci bir klavye seçeneği seçmediysen doğru basmaz. Türkçe Q klavyeyi seçmeliydin. Ama çözümü var, klavyeden CTRL+alt+Del tuşlarına aynı anda bas. Sağ alttaki kapatma simgesine bas ve oradan aynı anda Shift'e basarak yeniden başlatmayı seçin, Shift'i hiç bırakmayın. Sona mavi bir panel açılacaktır. Oradan sorun gidere tıkla. Sonra bu bu bilgisayarı sıfırlaya tıkla. Sonra dosyalarımı sakla seçeneğini işaretleyin. Sonra yerel yeniden yükleyi seçin. Diğer seçeneği seçerseniz internet kaynaklarından Windows'u yükler ve ücret uygulanabilir ya da hangisini isterseniz seçin ve bekleyin. Yine Windows kurulumu gelecektir. Oradan istenilen bilgileri girin. Klavyenizi Türkçe Q klavye olarak seçmeyi unutmayın not: Dosyalarınız ya da oyunlarızın silinmez. Sadece Windows'u siler ve yeniden yükler. Bu yeniden yükleme işlemi otomatiktir. Sizin bir şey yapmanıza gerek yoktur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı