Rampage RBT-18 Blısful iyi midir?

Everestin hiçbir ürününü almayın. Bu ürün güzel görünüyor. Performansından emin değilim ama bilen birisi yardımcı olursa iyi olur.

Konuyu açtıktan sonra aldım ve çok pişman oldum sakın ama sakın bu ürünü almayın. Mecburen Rampage başka bir modelle değişim yaptım çünkü iade almadılar ve bu fiyatlara sadece Rampage vardı.

RAMPAGE RBT-18 BLISFUL KABLOSUZ VE KABLOLU BLUETOOTH MİKROFONLU OYUNCU KULAKLIĞI - Vatan Bilgisayar
Bu ürünü almayı düşünüyorum. Aynı fiyata SteelSeries ve Kingston'da var ama bu ürünün kablosuz olması beni çok cezbediyor. Alınabilir mi bu kulaklık?
Sakın alma berbat bir kulaklık ben aldım pişman oldum eger birkaç işlem yapacaksan yani oyun oynarken hem oyun sesi veya teamspeak sesi aynı anda çalışmıyor tek güzel olan tarafları kablosuz ve sesi iyi müzik dinlerken müzik dinlemekse amacın al ama çok işlevse sakın alma

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı