İyi günler Rampage Frisby gibi markalar pek tavsiye edilmiyor bütçenize çok güzel kasalar bulabilirsiniz.Ben sistem toplayacağım ve kasa aramakta zorluk çekiyorum. Bu kasa sizce nasıldır?
RAMPAGE REACTION 4x120mm Rainbow Fanlı 600W 80PLUS BRONZE MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAMPAGE REACTION 4x120mm Rainbow Fanlı 600W 80PLUS BRONZE MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
İyi günler Rampage Frisby gibi markalar pek tavsiye edilmiyor bütçenize çok güzel kasalar bulabilirsiniz.
Kötü.
Dahili 600W PSU'su dandik, Everest PSU alınmaz, alınmamalı. 775 TL verip de Everest almak hiç mantıklı değil.
PSU dahili görmedim pardon.
Bir öneriniz var mı en az 600 Watt PSU olmalı Max 850-900.
Sizin bir öneriniz var mıdır?
Eğer bütçeniz yetiyorsa Corsair olan süper bir ürün incelemeleri var YouTube da.Corsair Carbide Spec-Delta 650W RGB ATX Midi Tower Fiyatı
Corsair Carbide Spec-Delta 650W RGB ATX Midi Tower en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
PHANTEKS P300A MESH TEMPERED GLASS ECLIPSE P300A (PH-EC300ATG_BK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
PHANTEKS P300A MESH TEMPERED GLASS ECLIPSE P300A (PH-EC300ATG_BK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasainventus.com.tr