U uabesni Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 93 Çözümler 2 7 Mart 2020 #11 Sharkoon Pure Steel RGB İncelemesi konusunda kasanızı modifiye ettiğinizi yazmıştınız. Konunuzu bulamadım açtınız mı?
Sharkoon Pure Steel RGB İncelemesi konusunda kasanızı modifiye ettiğinizi yazmıştınız. Konunuzu bulamadım açtınız mı?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 23.327 Makaleler 14 Çözümler 132 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 7 Mart 2020 #12 uabesni dedi: Sharkoon Pure Steel RGB İncelemesi konusunda kasanızı modifiye ettiğinizi yazmıştınız. Konunuzu bulamadım açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Kasa hava sirkülasyonu arttırma ve modifikasyon - Technopat Sosyal (İlk deneme) Kasa hava sirkülasyonu arttırma ve modifikasyon (V2) - Technopat Sosyal (İkinci ve son deneme)
uabesni dedi: Sharkoon Pure Steel RGB İncelemesi konusunda kasanızı modifiye ettiğinizi yazmıştınız. Konunuzu bulamadım açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Kasa hava sirkülasyonu arttırma ve modifikasyon - Technopat Sosyal (İlk deneme) Kasa hava sirkülasyonu arttırma ve modifikasyon (V2) - Technopat Sosyal (İkinci ve son deneme)
hitcan Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X Ekran kartı: GIGABYTE GeForce RTX 3060 2.0 EAGLE 12GB 192Bit RAM: Gskill 32GB (2x16GB) DDR4 4000MHz CL18 Anakart: MSI B550 GAMING GEN3 SSD: Samsung 970 EVO Plus NVMe™ M.2 SSD 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Tıbbi Görüntüleme Teknikeri 2 Şubat 2024 #13 Hocam bende sökmek istiyorum çünkü benim sıvı soğutmanın radyatörü önde takılı o cam yüzünden iyi soğutmuyor nasıl söktünüz yardımcı olur musunuz?
Hocam bende sökmek istiyorum çünkü benim sıvı soğutmanın radyatörü önde takılı o cam yüzünden iyi soğutmuyor nasıl söktünüz yardımcı olur musunuz?