Rampage RGB 850W PSU nasıldır?

Caner erdem

Decapat
Rampage RGB-850 850W 80 Plus Gold Sertifikalı RGB Ledli Full Moduler Power Supply

Kullanan var mı acaba nasıl bu power?

Kardeşim toplama bir bilgisayarı kurarken alacağın en önemli bileşenlerden biri olan güç kaynağı hem marka hem de içerisindeki devreler açısından kaliteli olması gerekiyor. Seasonic, Corsair, Cooler Master, FSP, Silverstone ve Thermaltake gibi markalar dururken Rampage gibi markaya bulaşma derim. Hem fiyatı bu markalara nazaran neden düşük? Hiç düşündün mü? Ben bunda bir sıkıntı olduğunu düşünüp almakrtan vazgeçerim. Bu önerdiğim markaların 850W modelleri 700 TL'den başlarken Rampage neden 550-600 TL gibi bir fiyata satıyor derim. Onun için sen Rampage alma.

şahsen o psu dan arkadaşım kullanıyor 2 kesene olmuştur kullanalı , bende almayı düşünüyorum.

bende 1 yıldır kullanıyorum elektrikler de kesildi banamısın demedi sorunsuz kullanıyorum. Pahalı ürün en kaliteli ürün değildir bu düşüncede olmayın lütfen. Rampage kendi kalitesini fiyat performans olarak gösterip hızlıca yükselen bir marka olduğunu da unutmayın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…