P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 26 Temmuz 2020 #1 Ama benim endiselndigim bir nokta var o da USB çıkışlı olması. Ben hem telefonda hem de masaüstü bilgisayarda kullanmak istiyorum. Rampage RGW8 Comfy Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık Fiyatı Rampage RGW8 Comfy Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2020
Ama benim endiselndigim bir nokta var o da USB çıkışlı olması. Ben hem telefonda hem de masaüstü bilgisayarda kullanmak istiyorum. Rampage RGW8 Comfy Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık Fiyatı Rampage RGW8 Comfy Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 26 Temmuz 2020 #2 Kulaklık iyi duruyor. Cidden iyi ve komforlu duruyor. Umarım kaliteli olur. Belki alınabilir ancak Rampage'in sabıkası kabarık. Trust GXT 310D Radius Desert Oyuncu Kulaklığı Fiyatı Trust GXT 310D Radius Desert Oyuncu Kulaklığı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Önerimdir.
Kulaklık iyi duruyor. Cidden iyi ve komforlu duruyor. Umarım kaliteli olur. Belki alınabilir ancak Rampage'in sabıkası kabarık. Trust GXT 310D Radius Desert Oyuncu Kulaklığı Fiyatı Trust GXT 310D Radius Desert Oyuncu Kulaklığı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Önerimdir.
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 26 Temmuz 2020 #3 Samotne Ciasteczka dedi: Kulaklık iyi duruyor. Cidden iyi ve komforlu duruyor. Umarım kaliteli olur. Belki alınabilir ancak Rampage'in sabıkası kabarık. Trust GXT 310D Radius Desert Oyuncu Kulaklığı Fiyatı Trust GXT 310D Radius Desert Oyuncu Kulaklığı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Önerimdir. Genişletmek için tıkla... Konfor konusunda herkes mükemmel diyor ama işte USB kafamı kurcalıyor. Ben telefonda da kullanmak istiyorum.
Samotne Ciasteczka dedi: Kulaklık iyi duruyor. Cidden iyi ve komforlu duruyor. Umarım kaliteli olur. Belki alınabilir ancak Rampage'in sabıkası kabarık. Trust GXT 310D Radius Desert Oyuncu Kulaklığı Fiyatı Trust GXT 310D Radius Desert Oyuncu Kulaklığı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Önerimdir. Genişletmek için tıkla... Konfor konusunda herkes mükemmel diyor ama işte USB kafamı kurcalıyor. Ben telefonda da kullanmak istiyorum.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 26 Temmuz 2020 #4 Silinen üye dedi: Konfor konusunda herkes mükemmel diyor ama işte USB kafamı kurcalıyor. Ben telefonda da kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... İçinden adaptör çıkıyordur belki hocam. En kötü kendiniz adaptör alırsınız. USB'yi 3.5mm jack'a dönüştürenlerden.
Silinen üye dedi: Konfor konusunda herkes mükemmel diyor ama işte USB kafamı kurcalıyor. Ben telefonda da kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... İçinden adaptör çıkıyordur belki hocam. En kötü kendiniz adaptör alırsınız. USB'yi 3.5mm jack'a dönüştürenlerden.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 26 Temmuz 2020 #5 Bütçeniz en fazla 200 TL mi?
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 26 Temmuz 2020 #6 Furkan_D dedi: Bütçeniz en fazla 200 TL mi? Genişletmek için tıkla... Aynen.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 26 Temmuz 2020 #7 Silinen üye dedi: Ama benim endiselndigim bir nokta var o da USB çıkışlı olması. Ben hem telefonda hem de masaüstü bilgisayarda kullanmak istiyorum. Rampage RGW8 Comfy Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık Fiyatı Rampage RGW8 Comfy Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Hocam fiyatı düştü isterseniz alabilirsiniz aynısını 2 haftadır kullanıyorum ve çok rahat RAMPAGE SN-RW66 Alpha-X RGB 7.1 Surround Sound Sistem Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı.
Silinen üye dedi: Ama benim endiselndigim bir nokta var o da USB çıkışlı olması. Ben hem telefonda hem de masaüstü bilgisayarda kullanmak istiyorum. Rampage RGW8 Comfy Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık Fiyatı Rampage RGW8 Comfy Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Hocam fiyatı düştü isterseniz alabilirsiniz aynısını 2 haftadır kullanıyorum ve çok rahat RAMPAGE SN-RW66 Alpha-X RGB 7.1 Surround Sound Sistem Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 26 Temmuz 2020 #8 @Silinen üye Hocam bence bu Rampage RGW8 güzel. Alabilirsiniz, telefon olayını da halledersiniz adaptörle falan.
@Silinen üye Hocam bence bu Rampage RGW8 güzel. Alabilirsiniz, telefon olayını da halledersiniz adaptörle falan.