Rampage RM-165 alınabilir mi?

Bütçe
2100 TL
Makaleler
1
Daha fazla  
[Uzun kısım detaylı olarak açıklama]

Merhaba dostlar,

Bugün burada, sizlerin fikirlerini, yorumlarını, eleştirilerini almak için bulunuyorum.
Başlıktan da gördüğünüz üzere bu monitörü almak istiyorum.
Sadece Rampage firmasını az çok tanıdığımdan satın almak ile almamak arasında kaldım.
Rampage hakkında birçok dedikodu dönmekte, gerek sunduğu ürünler ve hizmet... Hepsi ortada.
Sadece şunu biliyorum ki, oyun merkezlerine gittiğim dönemde bu monitörü kullanma şansım oldu.
Gerek tasarım, görüntü, kalite olarak her şey beni tatmin edecek seviyede.
Ne kadar kullandığıma gelecek olursak, yaklaşık 20 saat civarı bu monitörü kullandım.
Yine de aklımda dönüp dolaşan tilkiler durmadığından bu ürüne ısınamadım.
Sonuçta bu ürünü kargo yoluyla alacağım ve satıcı ile bizzat görüşme şansım olmayacak.
Herhangi bir sorun durumunda ne yapacağım konusu hakkında endişeliyim sadece.

Sizden istediğim ise tam olarak şudur: Ürünü objektif bir şekilde incelemeniz, kullanmadıysanız buna göre yorum yapmanız veya ürün hakkında şikayet bulmanız. Kullandıysanız veya kullanıyorsanız da deneyimleriniz hakkında yorum yapmanız.

Ürüne neden objektif bir şekilde yaklaşmanızı istediğimi sorarsanız; Rampage gibi bir firmanın bile en azından alınıp da kullanılabilecek 1-2 ürünü var, belki bu ürünü de onlardan biridir. Ki ben şahsen deneyimledim ve beni çok tatmin etti.

Saygı çerçevesi içerisinde yaptığınız ve detaylı olarak açıklama yaptığınız her türlü yorumunuza ve fikrinize açığım.

Başka monitör tavsiyeleri de yapabilirsiniz (min. 144Hz, Curved, IPS, 27"). Bu monitörden vazgeçersem AOC C24G1 alacağım sanırsam.

Son düzenleyen: Moderatör:
C24G1 kullanıyorum öneririmi. Biraz ghosting var ve ışık sızması var. Sadece gece karanlıkta belli oluyor.
Her zaman alabileceğim şeyler değiller ve bir kere almışken keşkesiz, sıkıntısız almak istiyorum. Sürekli bilgisayar kullanan biriyim, gözüme takılacak bir şeye benziyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı