Arctis 3 2200 TL mi olmuş vay anam babam. Ben kullanıyorum 2 dezavantajı var birincisi mikrofonu karşı tarafa oyun sesi vb. şeyleri iletebiliyor bazen her ne zaman Noise Cancelling aktif olsa da, ikincisi ise bass neredeyse yok kulaklıkta. Onun dışında mikrofon ses kalitesi falan iyi.
HyperX Cloud Core Wireless Kablosuz Kulaklık 4P5D5AA detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Rush RHX72 Hem'in Kulaklık R-KL-RHX72 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
JBL Quantum 610 Wireless Kablosuz Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
HyperX Cloud Alpha S Kulaklık HX-HSCAS-B detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Bu ekonomide Rampage'ye devam. Sağ taraftan ses gelmiyordu. Yine gelmiyor. Çünkü içten kopan kabloyu lehimlemek için 70 TL'lik lehim teli almaya paramız yok. Çok iyi akrabağlarımız olduğu için. Hepinize çok teşekkürler yardımlarınız için.