Merhaba başlıkta belirttiğim üzere 2.500 liraya 24' IPS panel 165Hz monitör alınır mı? Evet biliyorum diğer markalarla karşılaştırmak çok sağlıklı olmayacaktır fakat fiyatı göz önünde bulundurarak cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler.
Bi bitmediniz siz de! Ona alınmaz buna alınmaz. Sırf Rampage diye alınmaz diyorsun. Acer monitör aldım Rampageden de kötü.Rampage monitor alınmaz. Bende rm 270 X titan var. Ghostingden siyahı göremiyorum. ASUS MSI Dell gibi monitorlere bakın.
Bir bitmediniz siz de! Ona alınmaz buna alınmaz. Sırf Rampage diye alınmaz diyorsun. Acer monitör aldım Rampage'den de kötü.
TamamKendi deneyimimi yazdım dostum? Bende daha üst modeli var ve ghosingden siyahı siyah olarak göremiyorum yazdım. Niye bu kadar tepki gösterdin? Eminim bu forumdaki çok fazla kişi bana katılacaktır.
1 yila bozulup, tum paran israfa gidince gorursun.Bi bitmediniz siz de! Ona alınmaz buna alınmaz. Sırf Rampage diye alınmaz diyorsun. Acer monitör aldım Rampageden de kötü.
Sanki millette tonla para var. Adam ucuz olduğu için alıyo zaten. Rampage olduğu için değil.
Alinmaz. 75hz 1080p al. Rampage ne oldugu belirsiz. Panel her an bozulabilir.Link yok arkadaşlar. İnternet üzerinden almıyorum. Markadan yana bende emin değilim fakat şu durumda şu özelliklerde bir monitör bu fiyata bulunamıyor bildiğiniz üzere.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.