Rampage RM-344 ekranı tırtıklı gözüküyor

danieloss

Decapat
Yer
Türkiye
Monitör
RAMPAGE RM-344
Şubat 2024'te hata yapıp aldım. Şu an pek de memnun değilim. Açılırken Rampage yazısı geldiği zaman bile fena halde tırtıklı gösteriyor. Bu ayıplı mal kategorisine girer mi? Yoksa benim yapmam gereken bir ayardan dolayı mı? (IPS ekran, 1ms, tepki süresi(od) vb. özellikleri var. Aç-kapa yapılabiliyor.)

Ve masaüstündeki yazılar da tırtıklı gözüküyor ve semboller(ses sembolu vb.) de aynı şekilde.

Şubat 2024'te hata yapıp aldım. Şu an pek de memnun değilim. Açılırken Rampage yazısı geldiği zaman bile fena halde tırtıklı gösteriyor. Bu ayıplı mal kategorisine girer mi? Yoksa benim yapmam gereken bir ayardan dolayı mı? (IPS ekran, 1ms, tepki süresi(od) vb. özellikleri var. Aç-kapa yapılabiliyor.)

Ve masaüstündeki yazılar da tırtıklı gözüküyor ve semboller(ses sembolu vb.) De aynı şekilde.

Ekran kartı Overclock'u mu yaptınız? MSI Afterburner üzeriden MHz arttırdığımda aynısını bende yaşiyorum.

İlk aldığımdan beri var hocam.

Ama kafaya pek takmamıştım fakat internette 5 FPS anca etki ediyor dendiğini duydum ve bu tırtıklı yapı gözümü rahatsız etmeye başladı.

Ne dersem yanlış olur hocam, daha bilgili birisi ilgilenecektir konu ile.

Tam olarak bahsettiğim şeyin örneği.

Dosya Ekleri

• 1730910063763.png
    1730910063763.png
    81,8 KB · Görüntüleme: 21

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı