onur8 Femtopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #11 Ben kullanıyorum 1 aydır. Hiç sıkıntısı yok. 0 olu pıxel, ghosting de yok. Bir şey soracağım: Ölü pixel sonradan cıkabılır mi?
Ben kullanıyorum 1 aydır. Hiç sıkıntısı yok. 0 olu pıxel, ghosting de yok. Bir şey soracağım: Ölü pixel sonradan cıkabılır mi?
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #12 onur8 dedi: Ben kullanıyorum 1 aydır. Hiç sıkıntısı yok. 0 olu pıxel, ghosting de yok. Bir şey soracağım: Ölü pixel sonradan cıkabılır mi? Genişletmek için tıkla... Çıkabilir hocam panelin kalitesine bağlı biraz da şans işi elimde James Donkey 27 inch monitör var 10 aydır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.
onur8 dedi: Ben kullanıyorum 1 aydır. Hiç sıkıntısı yok. 0 olu pıxel, ghosting de yok. Bir şey soracağım: Ölü pixel sonradan cıkabılır mi? Genişletmek için tıkla... Çıkabilir hocam panelin kalitesine bağlı biraz da şans işi elimde James Donkey 27 inch monitör var 10 aydır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.