Rampage RM-365 27inc monitör alınır mı?

Derappa

Centipat
Arkadaşlar monitör alacağım ama karar veremedim, sizlere danışmak istedim. Rampage'in bu modeli sizce nasıl kullanan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar monitör alacağım ama karar veremedim, sizlere danışmak istedim. Rampage'in bu modeli sizce nasıl kullanan var mı?

Rampage almayın aldırmayın merdiven altı ürünlerdir.

Tek kelime ile, asla alınmaz.
Bu monitörlere göz at, linkleri öylesine model göstermek için attım iyi bir araştırma ile daha uyguna bulabilirsin.

Alınmaz, o markayı tercih etmeyin. Buna bakın;

AOC ta da ölü piksel sorunu oluyormuş...
Bu monitörü düşünüyorum aslında ama ips panel değil

CSGO oynayacağım ve profesyonel derece oynuyorum o yüzden akıcılık yırtılmalar ve renkler benim için önemli 2 3 sene idareten alacağım 27 inch olmasını istiyorum

AOC'ta da ölü piksel sorunu oluyormuş...
Bu monitörü düşünüyorum aslında ama IPS panel değil.

CS:GO oynayacağım ve profesyonel derece oynuyorum o yüzden akıcılık yırtılmalar ve renkler benim için önemli 2 3 sene idareten alacağım 27 inch olmasını istiyorum.

27 inch güzel olmaz 1080P'de belirtirim.

Profosyenel oyuncu olduğun için 2000 TL ASUS'un kaliteli monitörü tam sizlik fakat stok yok bu da olur en alttaki.
.

Profosyenel oyuncu olduğun için 2000 TL ASUS'un kaliteli monitörü tam sizlik :)
PAnel olarak TN bana göre değil başka var mıdır? ips panel, curved olarak.

2. olarak Asusun TUF modelin de ise portlarında Display ve hdmi bağlantılarını göremedim

Son düzenleme:
Çok eski bir konu fakat monitör ararken karşıma çıktı. Bende bulunan IPS modeli — kaçıncı kasam oldu hatırlamıyorum — beni hiç üzmedi. Aşırı yoğun kullanımımdan ve sürekli sağa sola çekmelerimden dolayı olsa gerek, DisplayPort girişi bozuldu. Neyse ki 2 adet HDMI girişi var, şu an onlardan birini kullanıyorum.

Son zamanlarda artık daha büyük bir ekran istemem ve boyutun yetmediğini düşündüğüm için monitörü emekliye ayırmaya karar verdim. Bundan önce ASUS VG248QE kullanmıştım ve garantisi biter bitmez ekranda çizgi çıkması gibi sorunlarla karşılaştım. Demek ki döneminin "amiral gemisi" olarak anılan ASUS VG serisinde bile böyle saçmalıklarla karşılaşabiliyormuşuz. Bunu da belirtmeden geçmek istemedim.

Rampage 365S Monitörüm, ömür boyu ölü piksel garantisinin hakkını verdi diyebilirim. Sanırım içinde Samsung'a ait bir panel var ama bu bilginin doğruluğundan emin değilim.

Şu sıralar 34" monitör bakıyorum önerilerinize açığım :) Bunu da yazmadan edemedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı