destiel Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus Prime A520M-R GPU: ASUS Dual RX 6600 V3 CPU: Ryzen 5 5600 Monitor: ViewSonic VX2479-HD-PRO Cinsiyet Diğer 13 Mart 2023 #1 Geçen hatalı kablo gönderildiği için geri yollamıştım ama o zaman VGA ile bağlıydı HDMI ile taktım ancak yine olmadı. Aşağıdaki ekran görüntülerinde ayarlardaki görünen Hz ve Aygıt Yöneticisi görüntüsü mevcut. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 54,7 KB · Görüntüleme: 52 Ekran Alıntısı.PNG 21 KB · Görüntüleme: 43 Ekran Alıntısı.PNG 15,8 KB · Görüntüleme: 44
Geçen hatalı kablo gönderildiği için geri yollamıştım ama o zaman VGA ile bağlıydı HDMI ile taktım ancak yine olmadı. Aşağıdaki ekran görüntülerinde ayarlardaki görünen Hz ve Aygıt Yöneticisi görüntüsü mevcut.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.026 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #2 Dell, ViewSonic, LG, ne bileyim AOC gibi zibilyon tane marka verken Çin malı mal alırsan öyle olur.
W WeCooL Kilopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 128 Yer Bolu/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #3 Dısplay Port kablosu bağlayıp öyle deneyin HDMI kablonuz eski tip bir kablo ise 60 hz üstünü alamazsınız
Dısplay Port kablosu bağlayıp öyle deneyin HDMI kablonuz eski tip bir kablo ise 60 hz üstünü alamazsınız
destiel Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus Prime A520M-R GPU: ASUS Dual RX 6600 V3 CPU: Ryzen 5 5600 Monitor: ViewSonic VX2479-HD-PRO Cinsiyet Diğer 16 Mart 2023 #4 WeCooL dedi: Dısplay Port kablosu bağlayıp öyle deneyin HDMI kablonuz eski tip bir kablo ise 60 hz üstünü alamazsınız Genişletmek için tıkla... eski kasa kullanıyorum display port girişi yok ekran kartı ile ilgili olabilir mi ?
WeCooL dedi: Dısplay Port kablosu bağlayıp öyle deneyin HDMI kablonuz eski tip bir kablo ise 60 hz üstünü alamazsınız Genişletmek için tıkla... eski kasa kullanıyorum display port girişi yok ekran kartı ile ilgili olabilir mi ?
W WeCooL Kilopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 128 Yer Bolu/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #5 destiel dedi: Eski kasa kullanıyorum DisplayPort girişi yok ekran kartı ile ilgili olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hangi model ekran kartı kullanıyorusunuz?
destiel dedi: Eski kasa kullanıyorum DisplayPort girişi yok ekran kartı ile ilgili olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hangi model ekran kartı kullanıyorusunuz?