Rampage RM-421 Flower renkleri kalitesiz gösteriyor

jhonnydepp

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
Rampage RM-421 FLOWER
Monitörün renklerinin kalitesizliği ayarlar ile mi ilgili yoksa TN panel olmasından mı kaynaklanıyor? Renkler arasında hiç güzel bir geçiş farkı yok. Sanki siyah ve beyazı karşılaştırıyor muşsun gibi. Derdimi tam anlatamadım ama olsun.
Masaüstü renk ayarları:

Monitörün kötü olduğunun farkındayım, insanların mallarını kötüleyip morallerini bozmak için gelen arkadaşım, haberin olsun yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
TN panel olmasından mı kaynaklanıyor?
TN olup da bir çok IPS panel monitörü ezip geçen monitörler de var fakat seninkinin paneli de çok da iyi değil. Kalitesiz bir TN panelden güzel bir renk gamı beklenemez.

TN olup da bir çok IPS panel monitörü ezip geçen monitörler de var fakat seninkinin paneli de çok da iyi değil. Kalitesiz bir TN panelden güzel bir renk gamı beklenemez.
Aslında oyunlarda bu renk ayarlarıyla güzel bir renk kalitesi alıyorum.

Aslında oyunlarda bu renk ayarlarıyla güzel bir renk kalitesi alıyorum.
Örnek vermek gerekirse şu monitör mesela: ikisini önüne koy ve deneyimle, aradaki farkı anlayacaksın. Bu 60Hz ile 144Hz'ye benzer bir durum, alıştığın sürece 60'ı da kullanırsın ama 144'e geçince bir daha 60'a dönemezsin geri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…