Drozvenn Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 631 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #1 Kullananlar var mı? Nasıldır? Ve simülasyon oyunlarında hoş bir keyif verir mi? İncelemeleriniz değerli. Şimdiki plan bunu almaya yönelik. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2022
Kullananlar var mı? Nasıldır? Ve simülasyon oyunlarında hoş bir keyif verir mi? İncelemeleriniz değerli. Şimdiki plan bunu almaya yönelik.
ruzgaar Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 702 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #2 Drozvenn dedi: Kullananlar var mı? Nasıldır? Ve simülasyon oyunlarında hoş bir keyif verir mi? İncelemeleriniz değerli. Şimdiki plan bunu almaya yönelik. Genişletmek için tıkla... hocam hiç kullanmadım ama 23 inç bir ekranı var 144 hz simülasyon ve fps oyunlarında güzel keyif alırsınız. ama yine de başka monitörlere de bakın
Drozvenn dedi: Kullananlar var mı? Nasıldır? Ve simülasyon oyunlarında hoş bir keyif verir mi? İncelemeleriniz değerli. Şimdiki plan bunu almaya yönelik. Genişletmek için tıkla... hocam hiç kullanmadım ama 23 inç bir ekranı var 144 hz simülasyon ve fps oyunlarında güzel keyif alırsınız. ama yine de başka monitörlere de bakın
Drozvenn Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 631 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #3 ruzgaar dedi: hocam hiç kullanmadım ama 23 inç bir ekranı var 144 hz simülasyon ve fps oyunlarında güzel keyif alırsınız. ama yine de başka monitörlere de bakın Genişletmek için tıkla... Dayımdan alacağım ve sıfır kendi önerisi yüksek ihtimalle bunu alırım.
ruzgaar dedi: hocam hiç kullanmadım ama 23 inç bir ekranı var 144 hz simülasyon ve fps oyunlarında güzel keyif alırsınız. ama yine de başka monitörlere de bakın Genişletmek için tıkla... Dayımdan alacağım ve sıfır kendi önerisi yüksek ihtimalle bunu alırım.
ruzgaar Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 702 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #4 Drozvenn dedi: Dayımdan alacağım ve sıfır kendi önerisi yüksek ihtimalle bunu alırım. Genişletmek için tıkla... tamam sizin kararınız
Drozvenn dedi: Dayımdan alacağım ve sıfır kendi önerisi yüksek ihtimalle bunu alırım. Genişletmek için tıkla... tamam sizin kararınız