D dfg Decapat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #1 600 TL bütçem var, bu kulaklık bana iyi gibi geldi. Kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Ürün linki: Rampage RM-F5 Fury-X 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2022
600 TL bütçem var, bu kulaklık bana iyi gibi geldi. Kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Ürün linki: Rampage RM-F5 Fury-X 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #2 Alınmaz. V2X indirimi gelecek deniyordu. Onu beklemenizi tavsiye ederim.
mistersec Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 425 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Şubat 2022 #3 Kardeşim hiçbir zaman Rampage bir ürün alma pişmanlıktır al sana ondan daha ucuz ve bin kat daha iyi bir kulaklık önereyim. Logitech G332 Kulaklık Stereo Oyuncu Kablolu Kulak Üstü 981-000757 Fiyatı - Trendyol logitech G G332 Stereo Kablolu Oyuncu Kulaklığı - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Kardeşim hiçbir zaman Rampage bir ürün alma pişmanlıktır al sana ondan daha ucuz ve bin kat daha iyi bir kulaklık önereyim. Logitech G332 Kulaklık Stereo Oyuncu Kablolu Kulak Üstü 981-000757 Fiyatı - Trendyol logitech G G332 Stereo Kablolu Oyuncu Kulaklığı - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #4 mistersec dedi: Kardeşim hiçbir zaman Rampage bir ürün alma pişmanlıktır al sana ondan daha ucuz ve bin kat daha iyi bir kulaklık önereyim. Logitech G332 Kulaklık Stereo Oyuncu Kablolu Kulak Üstü 981-000757 Fiyatı - Trendyol logitech G G332 Stereo Kablolu Oyuncu Kulaklığı - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Attığınız cihazın mikrofon sorunları yok muydu?
mistersec dedi: Kardeşim hiçbir zaman Rampage bir ürün alma pişmanlıktır al sana ondan daha ucuz ve bin kat daha iyi bir kulaklık önereyim. Logitech G332 Kulaklık Stereo Oyuncu Kablolu Kulak Üstü 981-000757 Fiyatı - Trendyol logitech G G332 Stereo Kablolu Oyuncu Kulaklığı - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Attığınız cihazın mikrofon sorunları yok muydu?
mistersec Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 425 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Şubat 2022 #5 Yavuz_Çetin dedi: Attığınız cihazın mikrofon sorunları yok muydu? Genişletmek için tıkla... Yavuz_Çetin dedi: Attığınız cihazın mikrofon sorunları yok muydu? Genişletmek için tıkla... Teknoloji işi şans işi bende bir sıkıntı çıkmadı kronik bir sorunu varsa da ben karşılaşmadım.
Yavuz_Çetin dedi: Attığınız cihazın mikrofon sorunları yok muydu? Genişletmek için tıkla... Yavuz_Çetin dedi: Attığınız cihazın mikrofon sorunları yok muydu? Genişletmek için tıkla... Teknoloji işi şans işi bende bir sıkıntı çıkmadı kronik bir sorunu varsa da ben karşılaşmadım.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #6 mistersec dedi: Teknoloji işi şans işi bende bir sıkıntı çıkmadı kronik bir sorunu varsa da ben karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Forumda bir kaç yerde mikrofondan önerilmediğini görmüştüm. Abimde ve kuzenimde vardı bu arada o cihaz. İkisinde de 6 aylık kullanımda mikrofon problemi başlamıştı.
mistersec dedi: Teknoloji işi şans işi bende bir sıkıntı çıkmadı kronik bir sorunu varsa da ben karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Forumda bir kaç yerde mikrofondan önerilmediğini görmüştüm. Abimde ve kuzenimde vardı bu arada o cihaz. İkisinde de 6 aylık kullanımda mikrofon problemi başlamıştı.
mistersec Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 425 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Şubat 2022 #7 Yavuz_Çetin dedi: Forumda birkaç yerde mikrofondan önerilmediğini görmüştüm. Abimde ve kuzenimde vardı bu arada o cihaz. İkisinde de 6 aylık kullanımda mikrofon problemi başlamıştı. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ben daha kullanalı 4 ay oldu başlarsa da bilmiyorum zaten harici mikrofonumda olduğu için sıkıntı yok benim için eğer sıkıntı çıkarsa forumda paylaşım yaparım.
Yavuz_Çetin dedi: Forumda birkaç yerde mikrofondan önerilmediğini görmüştüm. Abimde ve kuzenimde vardı bu arada o cihaz. İkisinde de 6 aylık kullanımda mikrofon problemi başlamıştı. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ben daha kullanalı 4 ay oldu başlarsa da bilmiyorum zaten harici mikrofonumda olduğu için sıkıntı yok benim için eğer sıkıntı çıkarsa forumda paylaşım yaparım.
Xeonayp Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.435 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 28 Şubat 2022 #8 dfg dedi: 600 TL bütçem var, bu kulaklık bana iyi gibi geldi. Kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Ürün linki: Rampage RM-F5 Fury-X 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... Bu ürün iyi alınabilir. Wireless modeli sıkıntılı'ydı. Bu kablolu ve ses kartlı modeli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et mistersec dedi: Kardeşim hiçbir zaman Rampage bir ürün alma pişmanlıktır al sana ondan daha ucuz ve bin kat daha iyi bir kulaklık önereyim. Logitech G332 Kulaklık Stereo Oyuncu Kablolu Kulak Üstü 981-000757 Fiyatı - Trendyol logitech G G332 Stereo Kablolu Oyuncu Kulaklığı - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Her ürün için aynı şey geçerli değil.
dfg dedi: 600 TL bütçem var, bu kulaklık bana iyi gibi geldi. Kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Ürün linki: Rampage RM-F5 Fury-X 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... Bu ürün iyi alınabilir. Wireless modeli sıkıntılı'ydı. Bu kablolu ve ses kartlı modeli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et mistersec dedi: Kardeşim hiçbir zaman Rampage bir ürün alma pişmanlıktır al sana ondan daha ucuz ve bin kat daha iyi bir kulaklık önereyim. Logitech G332 Kulaklık Stereo Oyuncu Kablolu Kulak Üstü 981-000757 Fiyatı - Trendyol logitech G G332 Stereo Kablolu Oyuncu Kulaklığı - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Her ürün için aynı şey geçerli değil.
GoldenHXA Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 70 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #9 Rampage rm F5 Fury basları nasıldır güzel mi tavsiye eder misin?