Poyraz_Aslan Centipat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #1 Bugün RAMPAGE RM-H11 adlı kulaklığım elime ulaştı, mikrofonu çok kötüydü kulaklığın şarjı bitti ve kabloya taktım ve kabloda daha güzel ses geldiğini farkettim. Sorununu bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Bugün RAMPAGE RM-H11 adlı kulaklığım elime ulaştı, mikrofonu çok kötüydü kulaklığın şarjı bitti ve kabloya taktım ve kabloda daha güzel ses geldiğini farkettim. Sorununu bilen varsa yardımcı olabilir mi?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 19 Eylül 2023 #2 Kablolu bağlantıda daha iyi olması anormal değil.
Poyraz_Aslan Centipat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #3 erme dedi: Kablolu bağlantıda daha iyi olması anormal değil. Genişletmek için tıkla... İade ettim zaten . Onun yerine 200TL daha koyup RAZER BLACKSHARK V2 X aldım bin kat daha iyi.
erme dedi: Kablolu bağlantıda daha iyi olması anormal değil. Genişletmek için tıkla... İade ettim zaten . Onun yerine 200TL daha koyup RAZER BLACKSHARK V2 X aldım bin kat daha iyi.