HanS38 Centipat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #1 Selam, Bu kulaklığın pedini nasıl değiştireceğim ufak denemeler yaptım ama zarar vermemek için sormak istedim. 1. yerden mi açacağım 2. yerden mi?
Selam, Bu kulaklığın pedini nasıl değiştireceğim ufak denemeler yaptım ama zarar vermemek için sormak istedim. 1. yerden mi açacağım 2. yerden mi?
M Mucho Centipat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #2 Ölçülerine göre internetten alın takın https://www.trendyol.com/arctic/bey...MRbvYUPWEuI3BFgWxy7FQdGSQbqVFcmBoCThgQAvD_BwE örneğin bu gibi
Ölçülerine göre internetten alın takın https://www.trendyol.com/arctic/bey...MRbvYUPWEuI3BFgWxy7FQdGSQbqVFcmBoCThgQAvD_BwE örneğin bu gibi
HanS38 Centipat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #3 Mucho dedi: Ölçülerine göre internetten alın takın https://www.trendyol.com/arctic/bey...MRbvYUPWEuI3BFgWxy7FQdGSQbqVFcmBoCThgQAvD_BwE örneğin bu gibi Genişletmek için tıkla... Pedleri aldım fakat tornavida ile hangi çentikden açıcam 1 numara mı 2 numara mı bunu bulamadım.
Mucho dedi: Ölçülerine göre internetten alın takın https://www.trendyol.com/arctic/bey...MRbvYUPWEuI3BFgWxy7FQdGSQbqVFcmBoCThgQAvD_BwE örneğin bu gibi Genişletmek için tıkla... Pedleri aldım fakat tornavida ile hangi çentikden açıcam 1 numara mı 2 numara mı bunu bulamadım.
Biom4techh Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 338 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ağustos 2022 #4 HanS38 dedi: Selam, Bu kulaklığın pedini nasıl değiştireceğim ufak denemeler yaptım ama zarar vermemek için sormak istedim. Eki Görüntüle 1495825 1. yerden mi açacağım 2. yerden mi? Genişletmek için tıkla... 2'den açılıyorsa 2'den aç.
HanS38 dedi: Selam, Bu kulaklığın pedini nasıl değiştireceğim ufak denemeler yaptım ama zarar vermemek için sormak istedim. Eki Görüntüle 1495825 1. yerden mi açacağım 2. yerden mi? Genişletmek için tıkla... 2'den açılıyorsa 2'den aç.
HanS38 Centipat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #5 Biom4techh dedi: 2'den açılıyorsa 2'den aç. Genişletmek için tıkla... Hocam mikrofon kısmı felan orada ama.
Biom4techh dedi: 2'den açılıyorsa 2'den aç. Genişletmek için tıkla... Hocam mikrofon kısmı felan orada ama.
Biom4techh Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 338 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ağustos 2022 #6 HanS38 dedi: Eki Görüntüle 1495851 Hocam mikrofon kısmı falan orada ama. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman dikkatli bir şekilde 1. bölgeden sökün.
HanS38 dedi: Eki Görüntüle 1495851 Hocam mikrofon kısmı falan orada ama. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman dikkatli bir şekilde 1. bölgeden sökün.
HanS38 Centipat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #7 Biom4techh dedi: Hocam o zaman dikkatli bir şekilde 1. bölgeden sökün. Genişletmek için tıkla... Birinci bölge böyle gözüküyor dikkatlice söküyorum.
Biom4techh dedi: Hocam o zaman dikkatli bir şekilde 1. bölgeden sökün. Genişletmek için tıkla... Birinci bölge böyle gözüküyor dikkatlice söküyorum.
Biom4techh Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 338 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ağustos 2022 #8 HanS38 dedi: Eki Görüntüle 1495859 Birinci bölge böyle gözüküyor dikkatlice söküyorum. Genişletmek için tıkla... İnşallah düzgün olur hocam.
HanS38 dedi: Eki Görüntüle 1495859 Birinci bölge böyle gözüküyor dikkatlice söküyorum. Genişletmek için tıkla... İnşallah düzgün olur hocam.
M Mucho Centipat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #9 Hocam size bir tutorial videosu göndereyim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hocam size bir tutorial videosu göndereyim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
HanS38 Centipat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #10 Değişimi başarıyla tamamladım 1. çentikten tornavida yardımıyla açtım yeni süngeri tırnaklardan geçirip geri boşluklara oturttum yardımlarınız için teşekkürler.
Değişimi başarıyla tamamladım 1. çentikten tornavida yardımıyla açtım yeni süngeri tırnaklardan geçirip geri boşluklara oturttum yardımlarınız için teşekkürler.