Rampage RM-K1 PULSAR kulaklık pedini nasıl değiştirebilirim?

Merhaba kulaklık pedlerini nereden aldınız link paylaşabilirmisiniz?

Merhaba kulaklık pedlerini nereden aldınız? Link paylaşabilir misiniz?

Instagram'dan Rampage'ye ulaştım onlar gerekli yönlendirmeleri yaptı. Destek hattından temin ettim yani.

Değişimi başarıyla tamamladım 1. çentikten tornavida yardımıyla açtım yeni süngeri tırnaklardan geçirip geri boşluklara oturttum yardımlarınız için teşekkürler.
kanka bu kulaklık bendede var dışarı çok ses eriyor arkadşıla konuşurken bile ses veriyor dışarı sendede öylemi

Değişimi başarıyla tamamladım 1. çentikten tornavida yardımıyla açtım yeni süngeri tırnaklardan geçirip geri boşluklara oturttum yardımlarınız için teşekkürler.
dostum pedleri nerden aldın link atabilir misin?

dostum pedleri nerden aldın link atabilir misin?
Instagram'dan Rampage'ye ulaştım onlar gerekli yönlendirmeleri yaptı. Destek hattından temin ettim yani.

kanka bu kulaklık bendede var dışarı çok ses eriyor arkadşıla konuşurken bile ses veriyor dışarı sendede öylemi
Evet dışarıya ses veriyor fakat ben şikayetçi değilim hoparlör olarakta kullanıyorum bazen.

Hocam merhaba, ben de aynı değişim işlemini yapacağım ama Pad'leri nasıl ve nereden alabilirim yardımcı olabilir misiniz?

Kusura bakmayın hocam geç baktım, Instagram'dan Rampage'ye ulaştım onlar gerekli yönlendirmeleri yaptı. Destek hattından temin ettim yani.

Aynı kulaklık var bende de alalı 3 4 yıl oldu. Pedin boyu veya numarasını biliyor musun ona göre bakayım internetten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…