S SoulFly15 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #1 Rampage RM-K1 Pulsar oyuncu kulaklığını alalı yaklaşık 1 hafta oluyor ve ses sol taraftan daha az geliyor.
Rampage RM-K1 Pulsar oyuncu kulaklığını alalı yaklaşık 1 hafta oluyor ve ses sol taraftan daha az geliyor.
Çözüm S S SoulFly15 16 Ocak 2021 İlgin için teşekkürler sorunumu 2-3 hafta önce çözdüm. Çözüm: USB kaynaklı bir sorun USB yerini değiştirdim sorunum çözüldü.
İlgin için teşekkürler sorunumu 2-3 hafta önce çözdüm. Çözüm: USB kaynaklı bir sorun USB yerini değiştirdim sorunum çözüldü.
Yas0n Picopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #2 Ayarlar>sistem>ses>ses denetim masası>kulaklığına tıkla(yeşil tikli olandır)>düzeyler>denge >iki tarafıda Full'e benim bildiğim bu inşallah olmuştur. Artı 0 Eksi
Ayarlar>sistem>ses>ses denetim masası>kulaklığına tıkla(yeşil tikli olandır)>düzeyler>denge >iki tarafıda Full'e benim bildiğim bu inşallah olmuştur.
KS KS S SoulFly15 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #3 İlgin için teşekkürler sorunumu 2-3 hafta önce çözdüm. Çözüm: USB kaynaklı bir sorun USB yerini değiştirdim sorunum çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
İlgin için teşekkürler sorunumu 2-3 hafta önce çözdüm. Çözüm: USB kaynaklı bir sorun USB yerini değiştirdim sorunum çözüldü.