M Mehmet2985 Centipat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 95 3 Ekim 2019 #1 Merhaba. Başlıkta yazdığım markadan bir kulaklığım var. Yazılımını bir türlü bulamadım. Hatta yazılımı var mı onu bile bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba. Başlıkta yazdığım markadan bir kulaklığım var. Yazılımını bir türlü bulamadım. Hatta yazılımı var mı onu bile bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 3 Ekim 2019 #2 Rampage RM-K1 PULSAR Siyah Usb 7.1 Surround+Titreşim RGB Işık Efektli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment Destek www.desteksegment.com Adresinden indirebilirsiniz.
Rampage RM-K1 PULSAR Siyah Usb 7.1 Surround+Titreşim RGB Işık Efektli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment Destek www.desteksegment.com Adresinden indirebilirsiniz.
A ahmet emre3 Centipat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 12 30 Mayıs 2020 #3 261538 dedi: Rampage RM-K1 PULSAR Siyah Usb 7.1 Surround+Titreşim RGB Işık Efektli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment Destek www.desteksegment.com Adresinden indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben indirdim, aç dediğim zaman Internet Explorer'ı açıp kapatıyor ve hiçbir şey olmuyor. Neden? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2020
261538 dedi: Rampage RM-K1 PULSAR Siyah Usb 7.1 Surround+Titreşim RGB Işık Efektli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment Destek www.desteksegment.com Adresinden indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben indirdim, aç dediğim zaman Internet Explorer'ı açıp kapatıyor ve hiçbir şey olmuyor. Neden?