Rampage RM-K1 Pulsar USB 7.1 kulaklık nasıldır?

Emre Çetin 70

Hectopat

Kulaklık bu. Replika vs. gibi bir durumu var mıdır veya daha uygun fiyata bulunabilir mi? Almayı planlıyordum, bir sıkıntı çıkarır mı? Genel olarak video ve müzik için alacaktım. Bazen oyunlarda kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kulaklık bu. Replika vs. gibi bir durumu var mıdır veya daha uygun fiyata bulunabilir mi? Almayı planlıyordum, bir sıkıntı çıkarır mı? Genel olarak video ve müzik için alacaktım. Bazen oyunlarda kullanacağım.

Mükemmel aynısı bende var 2 buçuk sene oldu hala ilk gün aldığım gibi basslari ve ses kasmasi bayağı iyi.

Fiyatına göre alınabilir.

Fiyatına göre alınabilir.

Mükemmel aynısı bende var 2 buçuk sene oldu hala ilk gün aldığım gibi basslari ve ses kasmasi bayağı iyi.

Dostlar merhaba. Kulaklığı aldım bugün geldi. Driveri kurdum vesaire ama hiçbir şey açık değilken biraz cızırtı gibi bir şey var ve kafa ütülüyor. Ayrıca müzik ve videolar çok tiz. Özellikle gameplay videoları izlerken konuşan kişinin sesi kulak acıtıyor. İade edip kredi çekip "HyperX Cloud II Oyuncu Kulaklık Kırmızı" Alacağım. 1200TL. Sizce o kulaklık müzik ve video izlemek için alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı