K Krino6 Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 228 Çözümler 2 6 Mayıs 2024 #1 Rampage RM-K10 kulaklığını yeni aldım. İnternetten baktığımda sürücüsünü bulamadım. Bilen var mıdır acaba?
Rampage RM-K10 kulaklığını yeni aldım. İnternetten baktığımda sürücüsünü bulamadım. Bilen var mıdır acaba?
keremph Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.704 Makaleler 1 Çözümler 4 6 Mayıs 2024 #2 Rampage RM-K10 AMAZING Siyah USB 7.1 Noice Cancelling Mic RGB Ledli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment Destek www.desteksegment.com Artı 0 Eksi
Rampage RM-K10 AMAZING Siyah USB 7.1 Noice Cancelling Mic RGB Ledli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment Destek www.desteksegment.com
KS KS K Krino6 Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 228 Çözümler 2 6 Mayıs 2024 #3 keremph dedi: Rampage RM-K10 AMAZING Siyah USB 7.1 Noice Cancelling Mic RGB Ledli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment Destek www.desteksegment.com Genişletmek için tıkla... Bu sitede indirmeye bastığımda bulunamadı diyor. Artı 0 Eksi
keremph dedi: Rampage RM-K10 AMAZING Siyah USB 7.1 Noice Cancelling Mic RGB Ledli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment Destek www.desteksegment.com Genişletmek için tıkla... Bu sitede indirmeye bastığımda bulunamadı diyor.
keremph Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.704 Makaleler 1 Çözümler 4 6 Mayıs 2024 #4 Krino6 dedi: Bu sitede indirmeye bastığımda bulunamadı diyor. Genişletmek için tıkla... Belki eski ürün diye bakmıyor olabilirler hata olmuş. Normalde bu sitede bulunuyor driverları. Artı 0 Eksi
Krino6 dedi: Bu sitede indirmeye bastığımda bulunamadı diyor. Genişletmek için tıkla... Belki eski ürün diye bakmıyor olabilirler hata olmuş. Normalde bu sitede bulunuyor driverları.
keremph Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.704 Makaleler 1 Çözümler 4 6 Mayıs 2024 #5 Marka değil model yorumu yapmak gerek kaliteli kulaklıkları var. Artı 0 Eksi