D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.426 Çözümler 7 5 Ekim 2020 #1 Bu iki kulaklık arasında hangisini önerirsiniz? Ayrıca başka bir kulaklık öneriniz varsa alabilirim.
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #2 İkisi de değil. Rehberime bak.
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.426 Çözümler 7 6 Ekim 2020 #3 enonertetanem dedi: İkisi de değil. Rehberime bak. Genişletmek için tıkla... Rehberini gördüm dostum fakat onlar çok kötü gözüküyor.
enonertetanem dedi: İkisi de değil. Rehberime bak. Genişletmek için tıkla... Rehberini gördüm dostum fakat onlar çok kötü gözüküyor.
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #4 Donkobus dedi: Rehberini gördüm dostum fakat onlar çok kötü gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Rampage’den iyidir.
Donkobus dedi: Rehberini gördüm dostum fakat onlar çok kötü gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Rampage’den iyidir.
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.426 Çözümler 7 6 Ekim 2020 #5 enonertetanem dedi: Rampage’den iyidir. Genişletmek için tıkla... O konuda pek katılamayacağım.
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #6 Donkobus dedi: O konuda pek katılamayacağım. Genişletmek için tıkla... Niye? Görüntü olarak mı? RGB mi? Mikrofon desen aynı seviyede olan ve aynı bütçede daha güvenilir markalar var. Sen bilirsin.
Donkobus dedi: O konuda pek katılamayacağım. Genişletmek için tıkla... Niye? Görüntü olarak mı? RGB mi? Mikrofon desen aynı seviyede olan ve aynı bütçede daha güvenilir markalar var. Sen bilirsin.
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.426 Çözümler 7 7 Ekim 2020 #7 enonertetanem dedi: Niye? Görüntü olarak mı? RGB mi? Mikrofon desen aynı seviyede olan ve aynı bütçede daha güvenilir markalar var. Sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Görüntü falan değil de Trust Bloody gibi markalar bana hiç güvenilir gelmiyor.
enonertetanem dedi: Niye? Görüntü olarak mı? RGB mi? Mikrofon desen aynı seviyede olan ve aynı bütçede daha güvenilir markalar var. Sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Görüntü falan değil de Trust Bloody gibi markalar bana hiç güvenilir gelmiyor.