Rampage RM-K18 double Mikrofonununda dip ses var

Makaleler
1
Elimde yeni almış olduğum Rampage RM-K18 double var. Dip ses olduğunu bilerek aldım ama biraz rahatsız etmeye başladı. Mikrofon seviyesini %80'e çektiğimde ses kesiliyor fakat bir zaman sonra kendi kendine 100'e tekrar çıkıyor. Ayrıca kendi programında da 80'de sabit görünüyor. Denetim masasından ayarlıyorum 80'e, CS:GO'ya veya Zoom uygulamasına girdiğimde açıp tekrar bakıyorum %100 oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses sürücüsünden girilen mikrofon ayarlarından "oynatma ses seviyesi" kısmının sesini kısınca dip sesi kesiliyor olması lazım. Bende de parazit sesi yapıyordu mikrofon ve bu şekilde çözmüştüm.

@Nahri Hayır o ayar kısmından değil. Eğer sende yüklüyse "Realtek HD Audio Yöneticisi" kısmından girmen lazım mikrofon ayarlarına. Orada var "oynatma ses seviyesi" ayarı.

Yüklü değil, yüklemeli miyim? Kulaklığın kendi programında da sabit 80'de fakat denetim masasında 100 olabiliyor.

Mikrofon sesi ile oynatma sesi aynı ayar değil. İkisi farklı ayarlar. Ekran resimini ekte göstereceğim. Mikrofonun kulaklıktan duyulan o dip sesi oynatma sesi ile alakalı oluyor.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 57
Sorun mikrofondan gelen dip ses, kulaklığın dip sesi yok. Doğru anlatabildim ve doğru anladınız değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…