Rampage RM-K19 bozuldu

Makaleler
2
Yer
5391AA Netherlands
Daha fazla  
Meslek
ben mezun oldum la
Kulaklık takılıyken süpürgeyle pedini çektirdim ve müzik dinlemeye başladığımda bir kulaktan az bir kulaktan çok ses geldiğini fark ettim. Sizce ne olmuştur? Garantiye yollamalı mıyım?

Kulaklık takılıyken süpürgeyle pedini çektirdim ve müzik dinlemeye başladığımda bir kulaktan az bir kulaktan çok ses geldiğini fark ettim. Sizce ne olmuştur? Garantiye yollamalı mıyım?
Garantisi varsa yollayın. Belki yardımcı olabilirler. Süpürgenin vakumu iç parçalarını yerinden oynatmış olabilir.

Hocam geçmiş olsun, o kulaklık düzelmez.
Ben daha şimdi birini parçaladım gene çalışmadı.
Zamanında 2 kez garantiye gönderdim, bugün açtığımda içini kopan kabloları bantlamislar, lehimi bırak bant yani.

Tamir etmenin bir yolu var mı?
Arkadaşlar çözümü buldum. İki kulaklığın sesi eşit olana kadar birinden birine vurarak çözdüm sorunu. (Rampage yetkililerine çok güzel sözler söyleyerek etkisini arttırabilirsiniz)

Son düzenleme:
Hocam sonuçta ses gitmemiş, siz faturası ile (yoksa bile bazen kayıtlarda faturalar durabiliyor) aldığınız yere götürün.
Öbür türlü tamirini sizin görmeniz zor.

Hocam sorunu çözdüm. Dediğim gibi Rampage'e güzel sözler(!) söyleyerek masaya vurdum kulaklığı ve düzeldi.

Elinize sağlık hocam...
Kablolarda var demek ki hareket edince çalıştı. Zaten kablolarda uyduruk genelde, gene giderse kablo ile oynayın düzelecektir.
Gittiği yere kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…