N Npc06 Centipat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #1 Rampage RM-K19 kulaklık aldım ve internette Rampage kulaklıkların yazılımlarının olduğunu gördüm. Bu yazılımlar ne işe yarar ve benim kulaklığımda var mıdır?
Rampage RM-K19 kulaklık aldım ve internette Rampage kulaklıkların yazılımlarının olduğunu gördüm. Bu yazılımlar ne işe yarar ve benim kulaklığımda var mıdır?
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 21 Eylül 2024 #2 Rampage RM-K19 RAGING PLUS Siyah USB 7.1 Surround RGB Ledli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment Destek www.desteksegment.com Ürünü sürücüleri attığım linktedir. Ek olarak ekolayzer gibi yapmanızda yardımcı olur, bazılarında renk kontrolüde bulunuyor.
Rampage RM-K19 RAGING PLUS Siyah USB 7.1 Surround RGB Ledli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment Destek www.desteksegment.com Ürünü sürücüleri attığım linktedir. Ek olarak ekolayzer gibi yapmanızda yardımcı olur, bazılarında renk kontrolüde bulunuyor.