murat immet Hectopat Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 39 3 Mart 2021 #1 Rampage RM-K27 3.5 MM 7 Renk Ledli Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri Ben bu kulaklığı aldım ama aklıma soru geldi. Normalde telefon kulaklıklarında tek jak girişi var. Taktığımda çalışır mı, yoksa aparat lazım mı?
Rampage RM-K27 3.5 MM 7 Renk Ledli Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri Ben bu kulaklığı aldım ama aklıma soru geldi. Normalde telefon kulaklıklarında tek jak girişi var. Taktığımda çalışır mı, yoksa aparat lazım mı?
Shum Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 796 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Yas Marina Circuit Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #2 Çalışır ama bence o kulaklığı iade edin. Kötü bir tercih olmuş.
murat immet Hectopat Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 39 3 Mart 2021 #3 Shum dedi: Çalışır ama bence o kulaklığı iade edin. Kötü bir tercih olmuş. Genişletmek için tıkla... İdade ettim bunu alacağım Rampage Rm-k48 X-coral Virtual 7.1 Surround Sound Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Shum dedi: Çalışır ama bence o kulaklığı iade edin. Kötü bir tercih olmuş. Genişletmek için tıkla... İdade ettim bunu alacağım Rampage Rm-k48 X-coral Virtual 7.1 Surround Sound Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - Trendyol