Arrasies Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 586 Çözümler 3 Yer Malatya 5 Ocak 2021 #11 TÇB dedi: Burada daha ucuz; GameNote H2016D Mikrofonlu RGB Gaming Kulaklık GameNote H2016D Mikrofonlu RGB Gaming Kulaklık En Uygun Fiyat Garantisi, www.dfsbilgisayar.com Yazılımı yok diye biliyorum. @Samotne Ciasteczka Genişletmek için tıkla... Peki bir de şöyle bir şey buldum Rush AIRMAN RHX51 7.1 RGB Gaming Kulaklık Oyuncu Kulaklığı | Trendyol tasarımını çok beğendim açıkçası yorumlardada güzel olduğu belirtiliyor
TÇB dedi: Burada daha ucuz; GameNote H2016D Mikrofonlu RGB Gaming Kulaklık GameNote H2016D Mikrofonlu RGB Gaming Kulaklık En Uygun Fiyat Garantisi, www.dfsbilgisayar.com Yazılımı yok diye biliyorum. @Samotne Ciasteczka Genişletmek için tıkla... Peki bir de şöyle bir şey buldum Rush AIRMAN RHX51 7.1 RGB Gaming Kulaklık Oyuncu Kulaklığı | Trendyol tasarımını çok beğendim açıkçası yorumlardada güzel olduğu belirtiliyor
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 5 Ocak 2021 #12 Bu bütçede daha iyileri var üstelik Gamenote ile aynı kulaklık dediğiniz.
Arrasies Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 586 Çözümler 3 Yer Malatya 5 Ocak 2021 #13 TÇB dedi: Bu bütçede daha iyileri var üstelik gamenote ile aynı kulaklık. Genişletmek için tıkla... Daha iyileri derken. De gamenote ile aynıda bunun tasarımı hoşuma gittiği için sanırım kararlaştırdım gibi.
TÇB dedi: Bu bütçede daha iyileri var üstelik gamenote ile aynı kulaklık. Genişletmek için tıkla... Daha iyileri derken. De gamenote ile aynıda bunun tasarımı hoşuma gittiği için sanırım kararlaştırdım gibi.
Yiğit_Tuncar Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 56 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mart 2021 #14 Alınır. Ben gayet memnunum.
Arrasies Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 586 Çözümler 3 Yer Malatya 23 Mart 2021 #15 Yiğit_Tuncar dedi: Alınır. Ben gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Almadım bunu ben 2 ay önce Redragon scyalla H901 aldım 130 TL'ye.
Yiğit_Tuncar dedi: Alınır. Ben gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Almadım bunu ben 2 ay önce Redragon scyalla H901 aldım 130 TL'ye.
Yiğit_Tuncar Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 56 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mart 2021 #16 Memnun musunuz?
Arrasies Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 586 Çözümler 3 Yer Malatya 27 Mart 2021 #17 Yiğit_Tuncar dedi: Memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Gayet memnunum size de tavsiye ederim ama fiyatı şu an 198 TL.
Yiğit_Tuncar dedi: Memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Gayet memnunum size de tavsiye ederim ama fiyatı şu an 198 TL.
R rotzmed78 Decapat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 212 2 Mayıs 2021 #18 Arrasies dedi: Gayet memnunum size de tavsiye ederim ama fiyatı şu an 198 TL. Genişletmek için tıkla... Hocam hortlatıyorum ama memnun musunuz? Ses kasma, müzik vs.
Arrasies dedi: Gayet memnunum size de tavsiye ederim ama fiyatı şu an 198 TL. Genişletmek için tıkla... Hocam hortlatıyorum ama memnun musunuz? Ses kasma, müzik vs.
Arrasies Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 586 Çözümler 3 Yer Malatya 2 Mayıs 2021 #19 rotzmed78 dedi: Hocam hortlatıyorum ama memnun musunuz? Ses kasma, müzik vs. Genişletmek için tıkla... Tabii ki memnunum 4 aydır kullanıyorum kaç defa yere düştü sapasağlam ayakta, oyunlarda ve müziklerde gayet iyi.
rotzmed78 dedi: Hocam hortlatıyorum ama memnun musunuz? Ses kasma, müzik vs. Genişletmek için tıkla... Tabii ki memnunum 4 aydır kullanıyorum kaç defa yere düştü sapasağlam ayakta, oyunlarda ve müziklerde gayet iyi.
R rotzmed78 Decapat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 212 2 Mayıs 2021 #20 Arrasies dedi: Tabii ki memnunum 4 aydır kullanıyorum kaç defa yere düştü sapasağlam ayakta, oyunlarda ve müziklerde gayet iyi. Genişletmek için tıkla... FPS oyunlarında iyi mi?
Arrasies dedi: Tabii ki memnunum 4 aydır kullanıyorum kaç defa yere düştü sapasağlam ayakta, oyunlarda ve müziklerde gayet iyi. Genişletmek için tıkla... FPS oyunlarında iyi mi?