Rampage RM-K45 orbit alınır mı?

• Konuyu başlatan ADL03
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 4.108
Nesi kalitesiz malzeme kalitesinden bahsediyorsan yukarıda önerdiğin 2 kulaklıktan daha iyi.
Ya dostum. Nasıl iyi? Ürün kalitesiz. 2-3 ay sonra bozulursa ne yapacak arkadaş? Bu arada "kullandınız mı?" demişsiniz. O zaman sen bu kulaklıkları kullandın mı? Bundan daha iyi diyorsun çünkü.

Ya dostum. Nasıl iyi? Ürün kalitesiz. 2-3 ay sonra bozulursa ne yapacak arkadaş? Bu arada "kullandınız mı?" demişsiniz. O zaman sen bu kulaklıkları kullandın mı? Bundan daha iyi diyorsun çünkü.

Redragon marka kulaklık arkadaşımda var pek memnun değil diğer önerdiğiniz kulaklığın birçok marka adı altında ürünü var onlardan birini de kullandım sesi iyi fakat malzeme kalitesi çok kötü ve pedleri ağrı yapıyor. Teknoloji birazda şans işidir aldığın 1000 TL lik ürün 1 hafta sonra bozula da bilir aldığın 100 TL'lik ürünü 1 yıl kullana da bilirsin.

Tabii ki hocam teknoloji şans işidir fakat Rampage ürünlerinde ben ve birçok kişi sorun yaşıyor/yaşadı. Sharkoon Rush ER3 ve Redragn Scylla güzeldir mesela. Önerdiğim kişiler bu kulaklıkları aldı ve hâlâ kullanıyor. Hiçbir şikayetleri olmadı. Fakat bariz şekilde Rampage, Gamepower, James Donkey gibi markaların ürünleri Çin'de merdiven altı şekilde üretildiği için şikayet oranları fazla.

Ben aldım kulaklığı ama bunları değil şunu aldım.
Bence daha fazla uzatmayın. Memnun muyum diye sorarsanız memnunum.

Kullandım mikrofon kalitesi iyi iyi ses veriyor fakat pedleri çok sert, kulak acıtıyor iade edeceğim alma bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı