G Griffinn Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 120 22 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, şu iki kulaklıktan birisini almayı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım? Özellikle mikrofonunun iyi olmasını istiyorum aynı fiyat bandında önerileriniz varsa onlara da açığım. Rampage RM-K50 Select USB 7.1 RGB Mikrofonlu Kulaklık Siyah Işıklı Oyuncu Fiyatı - Trendyol Rampage Rm-k50 Select Siyah Usb 7.1 Rgb Ledli Gaming Oyuncu Mikrofonlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Rampage Styles Siyah Usb 7.1 Rgb Ledli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Fiyatı, Yorumları Rampage Styles Siyah Usb 7.1 Rgb Ledli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Arkadaşlar merhaba, şu iki kulaklıktan birisini almayı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım? Özellikle mikrofonunun iyi olmasını istiyorum aynı fiyat bandında önerileriniz varsa onlara da açığım. Rampage RM-K50 Select USB 7.1 RGB Mikrofonlu Kulaklık Siyah Işıklı Oyuncu Fiyatı - Trendyol Rampage Rm-k50 Select Siyah Usb 7.1 Rgb Ledli Gaming Oyuncu Mikrofonlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Rampage Styles Siyah Usb 7.1 Rgb Ledli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Fiyatı, Yorumları Rampage Styles Siyah Usb 7.1 Rgb Ledli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.299 Makaleler 2 Çözümler 23 22 Ağustos 2023 #2 İkisini de almayın, GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
İkisini de almayın, GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
G Griffinn Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 120 22 Ağustos 2023 #3 510095 dedi: İkisini de almayın, GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... mikrofon kalitesi nasıl ?
510095 dedi: İkisini de almayın, GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... mikrofon kalitesi nasıl ?
ToTrz Hectopat Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #4 Rampage RM-K50 önerebilirim. SN-R10 modelide güzel.
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.299 Makaleler 2 Çözümler 23 22 Ağustos 2023 #5 Rampage, Gamepower, Game booster sakın bulaşmayın. Hepsi kronik sorunlu, kalitesiz ürünler üretiyor. Ya da marka basıyor. Griffinn dedi: Mikrofon kalitesi nasıl? Genişletmek için tıkla... 300-600₺ kulaklık önerisi şu konuya bakabilirsiniz.
Rampage, Gamepower, Game booster sakın bulaşmayın. Hepsi kronik sorunlu, kalitesiz ürünler üretiyor. Ya da marka basıyor. Griffinn dedi: Mikrofon kalitesi nasıl? Genişletmek için tıkla... 300-600₺ kulaklık önerisi şu konuya bakabilirsiniz.
G Griffinn Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 120 22 Ağustos 2023 #6 510095 dedi: Rampage, Gamepower, Game booster sakın bulaşmayın. Hepsi kronik sorunlu, kalitesiz ürünler üretiyor. Ya da marka basıyor. 300-600₺ kulaklık önerisi şu konuya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... sipariş verdim teşekkürler
510095 dedi: Rampage, Gamepower, Game booster sakın bulaşmayın. Hepsi kronik sorunlu, kalitesiz ürünler üretiyor. Ya da marka basıyor. 300-600₺ kulaklık önerisi şu konuya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... sipariş verdim teşekkürler